18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Grass 2021-06-23, 0:41 4
Wleciał Jak dzik w maliny
Zgłoś
DarkLord 2021-06-23, 6:15 10
jakieś info może? Widać ze kobita nieźle oberwała i gościu wycelował w asfalt broniom. później krew widać po tym jak asfalt się z gościem szamotał to gościu krwawił czy asfalt?
Zgłoś
silwerbalk 2021-06-23, 7:01 20
Locha fajnie zapierdalała ale chyba ją dopadł... i tu mamy dlaczego nie ma naturalnie w przyrodzie otyłych ludzi.
Zgłoś
Gromm 2021-06-23, 8:12 3
Żenada, zamiast pomóc to uciekali...
Zgłoś
silesian171 2021-06-23, 8:30 1
"Akcja z lutego"

..no z 16 lutego
Zgłoś
mlekozklasa 2021-06-23, 8:52
silesian171 napisał/a:

"Akcja z lutego"
..no z 16 lutego

Tak. Jakieś 35 minut po północy.
Zgłoś
htp 2021-06-23, 9:00
mlekozklasa napisał/a:

Tak. Jakieś 35 minut po północy.

A dokładniej 35 minut po 8.
Zgłoś
SlimShady 2021-06-23, 9:10 1
Zajebiście lubię opisy sytuacji. Tu tego nie ma. Ciekawy jestem czemu to czarnuch zrobił.
Zgłoś
Amon1969 2021-06-23, 9:45 17
SlimShady napisał/a:

Zajebiście lubię opisy sytuacji. Tu tego nie ma. Ciekawy jestem czemu to czarnuch zrobił.

Nie ważne czemu to zrobił, nie ma to znaczenia, każdy czarnuch to śmieć, mam więcej szacunku dla psiego gówna na ulicy niż dla małp.
Mnie za to ciekawi czy ta małpa zdechła.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-06-23, 9:49 1
Żaden rasizm tylko widać ze go ta biurwa wkurwiła której wyjebał najpierw a potem ją gonił jak się znowu pojawiła. W sumie dobrze, bo szmaty czują się bezkarne.
Zgłoś
robsonx79 2021-06-23, 9:56
Miał broń, więc wg standardów wielu tutaj powinien być w 100% bezpieczny.
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-06-23, 10:16
robsonx79 napisał/a:

Miał broń, więc wg standardów wielu tutaj powinien być w 100% bezpieczny.

Hahaha to samo mialem napisac xD uwielbiam tych chujkow co marzy im sie przedluzenie penisa gnatem
Zgłoś
nwonigers 2021-06-23, 10:39 11
medyklujleczywchuj napisał/a:

Hahaha to samo mialem napisac xD uwielbiam tych chujkow co marzy im sie przedluzenie penisa gnatem

zbyt inteligentni to wy nie jestescie
Zgłoś
pener1992 2021-06-23, 10:57
Jakaś tępa ta maczeta musiała być,jak babka po takim uderzeniu spierdoliła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem