📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całe szczęście że to jego ostatnia kadencja, on jest jak amerykański Tusk. Niekompetentny facet reprezentujący lewice ale to akurat synonimy. Nie potrafię wymienić żadnego jego sukcesu, został prezydentem nie dlatego że coś umie ale dlatego że jest czarny.
Jeszcze nobla dostał dlatego, że jest czarny. I przygłupi (z tego powodu) oczywiście.
up@ nawet nie wiesz jak wiele trzeba wiedzieć o człowieku żeby wydać taki osąd. Nawet nie zapytam co rzeczywiście wiesz na temat tego gościa...
pierdolicie wszyscy jak potłuczeni - ma gostek poczucie humoru i za to piwko, czarny czy nie..
Pewnie powiedział prawdę, tyle że w przystępnym języku. Bankowo budują coś, co da "im" przewagę.
bo poprzedni prawicowy prezydent był mega kompetentny, najlepiej im się wiodło za Clintona a jedyny liberalizm jaki u niego był to pod stołem biurka
Szpajder,,,,, cos co da im przewage? racja, ale przewage to oni maja od dawna.....od poczatku petro-dolca
jebac ich.... zalac betonem.... zrobmy z ziemi gwiazde smierci
jebac ich.... zalac betonem.... zrobmy z ziemi gwiazde smierci
Poczucie humoru, czy nie, nie zmienia faktu, że to czarna małpa, o poziomie intelektualnym równym innym hamburgerom. Pewnie teraz Waszyngton i inni prezydenci się w grobie przewracają. Nic dziwnego. Co byście poczuli, gdyby nagle wasz pies wami rządził.
Za brak wiz chuj mu w dupala.
Ale i tak ma piwo za humor
Ale i tak ma piwo za humor
Zaraz po tym wystąpieniu Robert Downey Jr. dostał mms'a po francusku od Platiniego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów