📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Kurwa, latający talerz...
P@N K@C napisał/a:
(...) Wszystko wina tuska (...)
Też mi nowość...
Poza tym to jest premier i pomimo jego wszystkich wyczynów jednak wypadałoby pisać jego nazwisko z dużej litery.
darmowe lacze z tv chial miec
@karas1989
Kultura i podstawowe zasady pisowni obowiązują wszystkich.
Kultura i podstawowe zasady pisowni obowiązują wszystkich.
stud3nt napisał/a:
Poza tym to jest premier i pomimo jego wszystkich wyczynów jednak wypadałoby pisać jego nazwisko z dużej litery.
No kurwa chyba kpisz sobie ?
nightfury napisał/a:
jak juz to z wielkiej litery kołku w płocie -.-
Jak już innych poprawiasz to sam nie popełniaj błędów, prawidłowa forma to "wielką literą", a nie "z wielkiej litery".
(co nie zmienia faktu, że rudy nie zasługuje na pisanie jego nazwiska wielką literą)
P@N K@C napisał/a:
Wszystko wina tuska i chuj!
To było ich dwóch?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów