📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cos o zakładach karnych a ten łysy to Ross Kemp- prowadzący
Kiedyś w Polsce, jak była kara śmierci, skazańcy cięli sobie oczy żyletkami, bo była to jedna z metod przedłużenia życia. Odraczano egzekucję do czasu wyleczenia. Wyglądało to tak, że co prawda delikwent nie widział na jedno lub dwójkę oczu, ale żył jeszcze miesiąc. Zapytany jeden z nich, powiedział, że (a był mordercą) najbardziej boi się potępienia i piekła. Nie wiem co bardziej chore
Mzimu napisał/a:
Kiedyś w Polsce, jak była kara śmierci, skazańcy cięli sobie oczy żyletkami, bo była to jedna z metod przedłużenia życia. Odraczano egzekucję do czasu wyleczenia. Wyglądało to tak, że co prawda delikwent nie widział na jedno lub dwójkę oczu, ale żył jeszcze miesiąc. Zapytany jeden z nich, powiedział, że (a był mordercą) najbardziej boi się potępienia i piekła. Nie wiem co bardziej chore
leczyć skazanego na śmierć... uznałbym że trollujesz gdybym urodził się wczoraj i nie słyszał o polskim rządzie
KFCnigget napisał/a:
leczyć skazanego na śmierć... uznałbym że trollujesz gdybym urodził się wczoraj i nie słyszał o polskim rządzie
Tak debilu. PiS ich leczy juz od lat 60 ubiegłego wieku.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
...a od ponad 30 lat jej się nawet nie orzeka
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
aha powiedz coś więcej debilu na temat swoje toku myślenia, ustawy pro life itp. to jeden z wielu absurdów więc i w tamto uwierzę + wiesz że ciągle istnieje kara śmierci
tylko teraz nie mówi się tego wprost* "wypadki chodzą po ludziach itp."
poza sądem się załatwia taki sprawy no nie ciemniaku? wczoraj się urodziłeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów