📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślałem, że będzie się przymierzał z godzinę, a tu rachu-ciachu i po strachu.
GlassEdi napisał/a:
On już odkrył moc youtuba. Znalazł sposób na zarobek.
Dopóki się palce nie skończą
Czy przed filmikami dalej jest obowiazek umieszczania krotkiego opisu(tego co w nim będzie), czy ta zasada przeszla juz do lamusa i nie jestem na czasie?
Czy przed filmikami dalej jest obowiazek umieszczania krotkiego opisu(tego co w nim będzie), czy ta zasada przeszla juz do lamusa i nie jestem na czasie?
Nie żebym sie przypierdalal bo material fajny i wpadlo piwko ode mnie za to ale mam pytanie do modow.
Przecież jest opisane, co on ma więcej napisać? Ma się rozpisywać jak fantastico?
hmm równie dobrze kolega mógł coś nabroić będąc członkiem yakuzy o ile dobrze pamiętam w ramach zadość uczynienia należy sobie obciąć paliczek zaczynając cod małego palca
To prawdopodobnie kara, albo debil który zrobił to dla jaj.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów