📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Julius ma poprostu bałagan w oczach
stu z powygaNYGAMI próbuje przemycić czarność do polski
ten od węgorza też dobry
ten od węgorza też dobry
jebne klasykiem
Bo jeśli mi nie umknęło i nie zostali to najwyższy czas zrobić stosowną adnotację w wikipedii.
Bo jeśli mi nie umknęło i nie zostali to najwyższy czas zrobić stosowną adnotację w wikipedii.
ja stwierdziłem już dawno temu że polskie przekleństwa to podstawa dla nie-polaków.
Mowię to każdemu, przy każdej okazji!!! Niechaj błyskawice zagrzmią ale oni są brzydsi nawet od zezowatych (też rozbieżnych) murzynów!
Przy okazji, niektórzy Polacy nie potrafią powiedzieć: "Wyindywidualizowaliśmy się z wyizolowanego tłumu"
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów