📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
We Warszawie! Tak mówią wielcy warszawiacy, którzy ledwo co rzucili widły od gnoju i przyjechali do stolicy z jakiejś zapadłej dziury.
Rodowici mieszkańcy Warszawy są w porządku. Problemem są kmioty, które tam przyjeżdżają i pozują na światowców.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Rodowici mieszkańcy Warszawy są w porządku. Problemem są kmioty, które tam przyjeżdżają i pozują na światowców.
BongMan, Jeśli nie zrozumiałeś, to właśnie to, co opisałeś obrazuje ta wstawka. Gościu będzie jechał do Warszawy i od razu zamiast "obiad" mówi po światowemu- warszawskiemu "lunch". No chyba, że specjalnie chciałeś ubrać w słowa ten komiks dla tych, którzy być może nie zrozumieli...
Tak mi się jakoś skojarzyło
''we'' może być tylko we Wrocławiu.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
lydek napisał/a:
Mam 20 lat i jestem z warszawy i nigdy w życiu nie użyłem słowa lunch, żaden z moich znajomych też tak nie mówi
To oczywiste, na budowie tak nie mówią
Jak budowałem dom po robocie zaprosiłem majstra na drinka.
Nalałem 100 wódki, uzupełniłem szklankę sokiem wrzuciłem lód i mu podaje, a majster, a wódka z sokiem, a ja się zastanawiałem co to jest ten drink
@up
Może jestem tępy, ale chyba nie rozumiem tego co właśnie powiedziałeś
Może jestem tępy, ale chyba nie rozumiem tego co właśnie powiedziałeś
BongMan napisał/a:
We Warszawie! Tak mówią wielcy warszawiacy, którzy ledwo co rzucili widły od gnoju i przyjechali do stolicy z jakiejś zapadłej dziury.
Ty mi tu nie pierdol, okazało się jak bardzo warszawiacy są cywilizowani, gdy wszystkie "najezdne kmioty" wyjechały na wszystkich świętych do siebie, a w warszawie pobili się na cmentarzach. Haha, pewnie to też by byly "przyjezdne kmioty" gdyby kazdy warszafiak nie sapał sie przedtem ze "hołota" wyjedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów