Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Hehe horyzonty myślowe przeciętnego Janusza: "co te wegany jedzo??? Grażyna oni kotleta nie jedzo i kiełbasy!! debile i pedały! Pewnie jeżdżo Volwem! lewaki i kurwy i ikea!"
Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że takie rzeczy jak te i np. poprzedni temat z kolorami trafiają na główną w ostatnim bastionie wolnych mediów, wylęgarni niewzruszonych skurwysynów którzy do niedzielnego obiadu oglądają fekalia na hardzie zamiast familiady , potomków legendarnego Bongmana , namaszczonych przez samego Fantastico , gdzie się podział duch , wartości i tradycje tej legendarnej strony ? Przecież fundamentem tej strony były żarty o martwych płodach , a o kobietach sadola śpiewano pieśni dziękczynne. Dziś już nawet ciężko o dobrego experta co po kawałku cycka poratuje kolegę linkiem do całego filmu.
Hehe horyzonty myślowe przeciętnego Janusza: "co te wegany jedzo??? Grażyna oni kotleta nie jedzo i kiełbasy!! debile i pedały! Pewnie jeżdżo Volwem! lewaki i kurwy i ikea!"
Koniec tego dobrego, kuce.Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że takie rzeczy jak te i np. poprzedni temat z kolorami trafiają na główną w ostatnim bastionie wolnych mediów, wylęgarni niewzruszonych skurwysynów którzy do niedzielnego obiadu oglądają fekalia na hardzie zamiast familiady , potomków legendarnego Bongmana , namaszczonych przez samego Fantastico , gdzie się podział duch , wartości i tradycje tej legendarnej strony ? Przecież fundamentem tej strony były żarty o martwych płodach , a o kobietach sadola śpiewano pieśni dziękczynne. Dziś już nawet ciężko o dobrego experta co po kawałku cycka poratuje kolegę linkiem do całego filmu.
wylałeś się jak pokal browara...ale masz racje , sadistic spadł na psy...takze bawcie sie dobrze dzieciaki