📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Trzymamy za słowo
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Polecam ten poranny program, poprawia humor przed wyjściem do pracy
Nie wiem jak się nazywa ta pani z prawej ale mi się strasznie podoba jej glos i usmiech
Polsat co za elokwencja wypowiedzi, niespotykana dykcja. Kurwa pewnie córki jakiegoś SB'eka, bo jak inaczej ktoś taki może być prezenterem telewizyjnym?
Penie, ten śniadaniowy program stoi na równym poziomie z barami mlecznymi i usługami asenizacyjnymi. Ich dialogi i ich żarty, normalnie śmiechu warte.
Szaler napisał/a:
Terz polacy specjalnie się postarają
nie mam w zwyczaju wytykać komuś błędów językowych, bo każdy się czasem myli... ale wszystko ma swoje granice do chuja!
TEŻ
kordas napisał/a:
nie mam w zwyczaju wytykać komuś błędów językowych, bo każdy się czasem myli... ale wszystko ma swoje granice do chuja!
TEŻ
Myślę, że chodziło o "teraz"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów