📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Analanalanal napisał/a:
Już zleciała się elita piwniczaków co paluchy sobie w dupsko pchają. Zajebista sprawa jak ci laska rowa wyliże, co wy wiecie o życiu pedałki.
Tak samo zajebista sprawa, gdy po tym lizaniu rowa chce dać buziaka? 🤣
Analanalanal napisał/a:
Już zleciała się elita piwniczaków co paluchy sobie w dupsko pchają. Zajebista sprawa jak ci laska rowa wyliże, co wy wiecie o życiu pedałki.
nikt tu nie mowi ze lizanie dupska złe, tu chodzi o lizaniu dupska dla murzyna.
Geniusz napisał/a:
typ w życiu nie mył dupska i myśli ze wszyscy tak robią.
Geniusz napisał/a:
Istnieje takie coś jak higiena, ale co ja się będę produkował jak pewnie po sraniu rozcierasz sobie ścierwo po całym dupsku zamiast się umyć jak Biały człowiek.
[ Dodano 2024-07-13, 23:04 ]
zipi napisał/a:
nikt tu nie mowi ze lizanie dupska złe, tu chodzi o lizaniu dupska dla murzyna.
typ w życiu nie mył dupska i myśli ze wszyscy tak robią.
Zgadzam się, choćby zbliżenie się na odległość metra do brudasa może skutkować różnymi chorobami. Ja wspominałem o stulejach, które w życiu nie poczuły zwinnego języka w okolicach odbytu i marudzą, że to złe.
Pozdro dla wszystkich, którzy dbają o higienę rowa żeby laska mogła zrobić co do niej należy, a nie rozłożyć nogi i czekać na nie wiadomo co.
Jak się niektóre chłopy zesrały o moje sarkastyczne pytanie, ja pierdolę 🤣Jeszcze widać zdarza się sytuacja, że potrafią piwa dostać od zjebów, jak ten Analanalanal (wiadomo skąd nick, skoro tyle wie o odbytach) piwniczaki zajebane 🤣 A myślałem, że na wykopie przegrywy są, co sobie wzajemnie rowy liżą a wychodzi na to, że na sadolu znalazłem lepszą miejscówkę do trollowania 😆😂🤣
KremufkowyPotwor napisał/a:
Ja pierdole ale baby to są obrzydliwe stworzenia
Wypraszam sobie ,nie wkładaj wszystkich bab do jednego wora
KremufkowyPotwor napisał/a:
Ja pierdole ale baby to są obrzydliwe stworzenia
Ta a pewnie nie jedna patelnie wylizales
bialasie chyba czokapik mi został we no luknij
Rimming jest zajebisty, życzę każdemu panny co robi to na zawołanie 😈
to chyba jakaś myjnia dla mudżynów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów