...przez demonicznego murzyna. Znalezione dzisiaj w Katowicach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tych naklejek jest troche porozklejanych po Katowicach, na przykład na znaku przy wyjeździe z Placu Wolności na ul.Sokolską. Ciekawi mnie ,czy to jakaś akcja kiedyś była, czy po prostu ktoś bez celu znakuje miasto murzynami.
ja pierdolę, bongman jest z Katowic.....czas się wyprowadzac
To w sosnowcu mają 10 pięter? Zresztą chuj, ja na szczęście na pierwszym mieszkam, więc sosnowca nie widać.
Zgadzam się z Andrii, tych naklejek jest w chuj i jeszcze więcej w Kato. Małe, duże, zwykłe wlepki i duże po kilkadziesiąt cm. Nie wiem co to za akcja była ale można to spotkać po całych Katowicach w centrum wszędzie się na Ciebie patrzy murzyn. W pozostałych dzielnicach tylko zerka gdzieniegdzie (:
MaszPasożytaMózgu napisał/a:
To w sosnowcu mają 10 pięter? Zresztą chuj, ja na szczęście na pierwszym mieszkam, więc sosnowca nie widać.
Podobno te na 10 są najdroższe bo widać z nich Katowice.
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje
boże czasem myślę że bongman to mój dawny prześladowca basajew i się boję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów