...przez demonicznego murzyna. Znalezione dzisiaj w Katowicach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tych naklejek jest troche porozklejanych po Katowicach, na przykład na znaku przy wyjeździe z Placu Wolności na ul.Sokolską. Ciekawi mnie ,czy to jakaś akcja kiedyś była, czy po prostu ktoś bez celu znakuje miasto murzynami.
zanim wejdziesz kraść już ci zajebał sprzęt do włamu
ja pierdolę, bongman jest z Katowic.....czas się wyprowadzac
mudżin zombiee z laserowymi oczami
Ta już to widzę na pewno zasnął i po pilnowaniu hehehe
To w sosnowcu mają 10 pięter? Zresztą chuj, ja na szczęście na pierwszym mieszkam, więc sosnowca nie widać.
Zgadzam się z Andrii, tych naklejek jest w chuj i jeszcze więcej w Kato. Małe, duże, zwykłe wlepki i duże po kilkadziesiąt cm. Nie wiem co to za akcja była ale można to spotkać po całych Katowicach w centrum wszędzie się na Ciebie patrzy murzyn. W pozostałych dzielnicach tylko zerka gdzieniegdzie (:
MaszPasożytaMózgu napisał/a:
To w sosnowcu mają 10 pięter? Zresztą chuj, ja na szczęście na pierwszym mieszkam, więc sosnowca nie widać.
Podobno te na 10 są najdroższe bo widać z nich Katowice.
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje
boże czasem myślę że bongman to mój dawny prześladowca basajew i się boję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów