Gdzie to jest wyjaśnione? Że robi ciasto ze skórek bananów wypierdalając je do kibla? Bo klasycznego banana nie da się obrać klasycznie? Usuwa zepsutą skórkę której i tak się nie je? Ktoś chyba to nagrał i wrzucił jako nonsens bo to jednak nie ma sensu? Na chuj w ogóle się wypowiadasz cymbale?
Nine, ten, never sleep again.
Gdzie to jest wyjaśnione? Że robi ciasto ze skórek bananów wypierdalając je do kibla? Bo klasycznego banana nie da się obrać klasycznie? Usuwa zepsutą skórkę której i tak się nie je? Ktoś chyba to nagrał i wrzucił jako nonsens bo to jednak nie ma sensu? Na chuj w ogóle się wypowiadasz cymbale?
A czy ja napisałem, że robi ciasto? To tylko propozycja wykorzystania banana, dla tuków co to myślą, że to śmieć. Ba skórka ma więcej mikroelementów niż reszta banana, zresztą jak w każdym owocu.
Tu ewidentnie wszystko idzie w kubeł i nie wygląda to na kosz na papier jak ktoś napisał, nie znam też banana z nieodchodzącą jadalną na surowo skórką, powinno się je przetworzyć, ale....
No właśnie jedyny znany mi przypadek wpierdalania tak przygotowanego banana jak na filmie, to smoothie. Skórka do tego celu musi być już dobrze dojrzała, zielona się ponoć nie nadaje, czyli by się zgadzało. Osobiście nie próbowałem.
Ps. Aż dziwne, nikt tu jeszcze nie wspomniał, że najlepsze połączenie kobiety i banana dostaniemy od BananaHotties
A zamkniesz już ten śmierdzący ryj?
zwróć uwagę co robi zanim osądzisz; nie obiera banan tylko zeskrobuje nadpsute miejsca na skórce.
co ty pierdolisz za głupoty xD ty też wpierdalasz banana ze skórką bo na to wygląda na chuj obierać skórkę z banana jak jej nie jesz ^ potwierdziłeś właśnie że jesteś idiotą.....temu królujesz na sadisticu xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów