📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może gdybym tak potrafił to bym obierał jabłka przed zjedzeniem
Teraz tylko czekać aż na Hardzie pojawi sie filmik jak ktoś go naśladuje i odcina sobie palec/palce/dłoń
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
Teraz tylko czekać aż na Hardzie pojawi sie filmik jak ktoś go naśladuje i odcina sobie palec/palce/dłoń
No chyba kurwa nikt nie będzie jabłka obierał krajzegą czy tam cyrkulatką zależy jak gdzie się mówi, żeby takie obrażenia odniósł...
z jednej strony podziw z wytrenowania umiejętności z drugiej strony ironia... że całe życie obiera jabłka, bo raczej nawet szef kuchni nie pierdoli sie w obieranie jabłek...
I co tak grubo obiera ? Nie wie że kryzys jest ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów