📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
w tym czasie co on zmęczył 1 jajko ja bym klasycznie obrał z 5
I po huj to komu tu ?
faktycznie niedosc ze obiera jak pizda to jeszcze na koniec wszystko zepsul
lepiej niech idzie na te piwo.
lepiej niech idzie na te piwo.
co wy tu kurwa wrzucacie?!sadistic powoli zamienia się w jakiś badziewny portal z odmóżdżonymi filmikami,właśnie tego typu.i jeszcze ta kurewska cenzura,bo jak napisze autorowi takiego dzieła co myślę o tym co tu umieszcza i gdzie ma z tym spier...,tzn. odejść to od razu warn.szkoda gadać..
Jak to trafiło na główną?
Dołączam się do pytania użytkownika powyżej. Jak to kurwa się tutaj znalazło? Kogo to rozbawiło? Co w tym godnego uwagi?
co wy tu kurwa wrzucacie?!sadistic powoli zamienia się w jakiś badziewny portal z odmóżdżonymi filmikami,właśnie tego typu.i jeszcze ta kurewska cenzura,bo jak napisze autorowi takiego dzieła co myślę o tym co tu umieszcza i gdzie ma z tym spier...,tzn. odejść to od razu warn.szkoda gadać..
No kurwa niestety napływ gimbusiarni robi swoje. Nie rozumiem dlaczego oni nie mogą siedzieć na swoich kwejkach czy innych demotach, tylko infekują swoją głupotą coraz to nowe portale.
slabe wykonanie jak juz to macie orginalny kanał crazy russian hacker @yt /watch?v=cnLAc8qtDug
tfojastara napisał/a:
No kurwa niestety napływ gimbusiarni robi swoje. Nie rozumiem dlaczego oni nie mogą siedzieć na swoich kwejkach czy innych demotach, tylko infekują swoją głupotą coraz to nowe portale.
No ale bez tych gimbusów to nie było by kasy na utrzymanie serwera - w końcu tylko oni klikają w reklamy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów