Hawaje vs Trynidad
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tak. Tylko w pierwszej wersji pijesz jak z butelki, a w drugiej jakbys wkladal leb do garnka.
wniosek z tego taki że w Trynidadzie mają albo mniej twarde kokosy albo bardziej ostre maczety
Bo ja homoseksualizm tak jak grypę czy socjalizm wciąż uważam za chorobę!
Niech pamiętają autorytety że i TOLERANCJA ma swoje granice.
Hardorowy koksu by sie nie powstydzil
Czego by się kurwa nie powstydził? Otwierania kokosa?
Japierdole rozpierdalacie mnie co raz bardziej.
grabuzzi napisał/a:
z tym ze na hawajach uzywaja maczet jako narzedzi kuchennych a w tajlandi jako broni wiec ostrzejsze musza byc
Taa wszystko fajnie tylko że trynidad to nie tajlandia, ale cóż widać w gimnazjum na geografii jeszcze nie było lekcji o mapie świata.
wniosek : na hawajach nie maja ostrzałek do maczet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów