📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
obierze ziemniaki w 10 minut a w kolejne 30 będzie sprzątał syf będący efektem tego głupiego sposobu.
a jak dla mnie dobry pomysł ,liczy się patent co do syfu można to robić np. w wysokim garnku i bedzie git
Widocznie podjebany pomysł. jakieś kilka dni temu był filmik, w którym kucharze tak robili.
a po wszystkim i tak zjeba od żony za syf
Po co wrzucasz praktycznie to samo co przedtem, tylko z ziemniakami? Scal już lepiej z tamtym.
Trafi kurwa na trochę pognitego ziemniaka i jest w piździe bo i tak trzeba "dłubać"
więcej sprzątania po tym niż to wszystko warte
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Wielkość brzucha głównego bohatera świadczy o ilości wpierdalanych ziemniaków... i tym samym można by stwierdzić, że im szybciej się obiera, tym reakcja na obraną ilość tego zapychacza (że już dość), może nie zdążyć, że już wystarczająco dużo się obrało...
Tak, wiem,... byłem grubasem...(a awatar zostawiłem na pamiątkę).
Tak, wiem,... byłem grubasem...(a awatar zostawiłem na pamiątkę).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów