dlaczego jak diably to niemcy/nazisci. Przeciez komunisci/stalin i ekipa byli gorsi pod kazdym wzgledem. Dlaczego swastyka (jako pozytywny znak) jest zakazana a czerwona gwiazda nie. Dlaczego pomniki stalina i lenina stoja a hitlera nie, dlaczego nikogo nie oburza (albo mala grupe ludzi) na koszulce cccr a nikt niemieckiej swastyki nie wydrukuje na koszulke. kurwa
Wiem. Zwycięscy pisza historie. I to niemcy sa zli a ruscy uratowali swiat i pokonali niemcow i caly swiat im dziekuje. Ale to nic ze ruscy tak samo planowali odbic caly swiat tylko hitler byl szybszy, to nic ze tak samo jak nimcy ruscy napadli na polske, to nic ze podczas inwazji niemiec na rosje caly swiat wysylal zaopatrzecie, sprzet, amunicje, czolgi, jedzenie i huj wie tylko co do ruski trzema liniami zaopatrzenia zeby tylko zatrzymac niemcow. To nic ze rzesze wysiedlen mordow igromnych strat materialnych za jakie sa odpowiedzialne rosjanie to jest pomijane. To nic ze z koncem wojny nie nastaly czasy pokoju tylko ruskie nie dosc ze czyscily rozne narodowosci w okolo to jeszcze zabijali albo wiezili samych siebie albo braci z ukrainy itd. propaganda, manipulacja i przeklamywanie historii dzieje sie na naszych oczach, mozna tego wrecz dotknoc co poteguje moje wkurwienie. Do teraz u ruskich ucza ze wojna zaczela sie w 1941 roku. A co te czerwone kurwy robily we wrzesniu w polsce? odpowiedz jest prosta : CCCR bronilo sie na terytorium wroga. Ruskie nigdy nikogo nie zatakowalo, poprostu bronili sie na terytorium wroga, no kurwa zabic to malo
Niemcy diably, niemcy zli, owszem, wszyscy to wiedza bo walkuej sie to od 60 lat, we wszystkich filmach we wszystkich wydarzeniach zwiazanych z II WŚ ale ile jest filmow gdzie to ruscy sa zli i to ich sie zabija, ze to niemcy przy naszych ruskich czerwonych towarzyszach wygladaja bladziudko mimo ogromu zniszczen, smierci to ruscy sa liderem i najwiekszym zbrodniarzem. Zbrodniarzem z pomnikami, honorami, zaszczytami i medalami. A pelnej dokumentacji za katyn do tej pory nie ma bo ruscy maja w dupie a i tak my im nic nie mozemy zrobic, bo mozemy tylko ladnie poprosic.
Myslalem ze mi ulzy ale ni huja
nie chce zeby moja wypowiedz zabrzmiala tak ze bronie niemcow z tego okresu albo umniejszam ich zla jakie zasiali w europie ale wkurwia mnie zapominanie o ruskich którzy sa odpowiedzialni za smierc wiekszej ilosc iludzi, za wieksze zniszczenia, spustoszenia, traumy rodzin, wysiedlenia, kołchozy itd itp