Co się może wydarzyć na oblodzonej autostradzie w ciągu 5min. (tempo przyspieszone)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jedni debile co zapierdalaja ponad 50 na autostradzie i drudzy co robia sobie parking na autostradzie
Wyhamował, ponieważ z jego pozycji takie zdarzenia widać o wiele wcześniej i ma więcej czasu na manewry.
Swoją drogą połowa z tych samochodów by nie była skasowana jakby Hamburgery po kolizji nie stawali na środku drogi.
Swoją drogą połowa z tych samochodów by nie była skasowana jakby Hamburgery po kolizji nie stawali na środku drogi.
W zderzeniu brało udział 96 aut. szybko policzyłem
Może niedowidzę po tym całym cukrze ale czy oni jeżdżą w taką pogodę bez świateł?
To pierwsza rzecz na jaką zwróciłem uwagę. Nawet po kolizji nikt nie pomyślał aby awaryjne włączyć. Hamburgerowe jełopy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów