Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le... zamiast jakoś doczołgać się do trawy i po trawie iść, a później trzymać się ogrodzenia to nie... k🤬a ludzie bez inteligencji sami tworzą problemy niczym unia europejska.

W Polsce nie do pomyślenia, p🤬lnął by tym gdzieś z boku i se poszedł, ja bym tak zrobił.
Swoją drogą k🤬y strasznie bezczelnie go wyśmiały.
Swoją drogą k🤬y strasznie bezczelnie go wyśmiały.
Jaś Fasola nie pomoże, polali wodę specjalnie zamarzła i chichrają .
MaratHS napisał/a:
Ja p🤬le... zamiast jakoś doczołgać się do trawy i po trawie iść, a później trzymać się ogrodzenia to nie... k🤬a ludzie bez inteligencji sami tworzą problemy niczym unia europejska.
Ty zjebie! Oglądaj do końca

Svenlee, Posta zacząłem pisać kiedy już jego syzyfowe poczynania mnie nudziły, a później ku mojemu zdziwieniu poszedł po rozum do głowy i wszedł na trawę, ale już nie chciało mi się edytować posta, więc zostawiłem go i niech żyje swoim życiem Hej!
Svenlee napisał/a:
Ty zjebie! Oglądaj do końca![]()
Dokładnie i druga sprawa on chyba nie odkłada na miejsce pustego pojemnika tylko próbuje doprowadzić go do śmieciarki, pusty kubeł nie ciągnąłby go w dół podjazdu.

Najlepsi są ci brechtacze... Zamiast sypnąć nawet żwirkiem z kociej kuwety, to jopią tępe ryje przez łyndoł i heheszki jak cioty ze schroniska dla kabotynów...
Ja p🤬le i autor filmu musiał mi przypomnieć jak dostałem pierwsze w życiu L4. Dokładnie w piątek skręciłem sobie kolano jak się wyj🤬em na oblodzonym podjeździe posesji, również jakieś k🤬y darły mordę, że jestem ciotą bo p🤬lnąłem tak aż kosz się wyp🤬olił na mnie. Pracuje jako śmieciarz i uwierzcie nie zawsze jest kolorowo.
i z czego te grube lochy się cieszą ,gościu mógł mieć wyj🤬e i zostawić na ulicy...

To nie gość z obsługi śmieciarki, to jej przydupas... ("darling, put it in front of you")
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie