📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole... zamiast jakoś doczołgać się do trawy i po trawie iść, a później trzymać się ogrodzenia to nie... kurwa ludzie bez inteligencji sami tworzą problemy niczym unia europejska.
~Earl Nightingale
Swoją drogą kurwy strasznie bezczelnie go wyśmiały.
Swoją drogą kurwy strasznie bezczelnie go wyśmiały.
Jaś Fasola nie pomoże, polali wodę specjalnie zamarzła i chichrają .
MaratHS napisał/a:
Ja pierdole... zamiast jakoś doczołgać się do trawy i po trawie iść, a później trzymać się ogrodzenia to nie... kurwa ludzie bez inteligencji sami tworzą problemy niczym unia europejska.
Ty zjebie! Oglądaj do końca
Svenlee, Posta zacząłem pisać kiedy już jego syzyfowe poczynania mnie nudziły, a później ku mojemu zdziwieniu poszedł po rozum do głowy i wszedł na trawę, ale już nie chciało mi się edytować posta, więc zostawiłem go i niech żyje swoim życiem Hej!
~Earl Nightingale
Dokładnie i druga sprawa on chyba nie odkłada na miejsce pustego pojemnika tylko próbuje doprowadzić go do śmieciarki, pusty kubeł nie ciągnąłby go w dół podjazdu.
Najlepsi są ci brechtacze... Zamiast sypnąć nawet żwirkiem z kociej kuwety, to jopią tępe ryje przez łyndoł i heheszki jak cioty ze schroniska dla kabotynów...
Ja pierdole i autor filmu musiał mi przypomnieć jak dostałem pierwsze w życiu L4. Dokładnie w piątek skręciłem sobie kolano jak się wyjebałem na oblodzonym podjeździe posesji, również jakieś kurwy darły mordę, że jestem ciotą bo pierdolnąłem tak aż kosz się wypierdolił na mnie. Pracuje jako śmieciarz i uwierzcie nie zawsze jest kolorowo.
To nie gość z obsługi śmieciarki, to jej przydupas... ("darling, put it in front of you")
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów