ludzie mieli radoche
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mikel1994 napisał/a:
kurwa... a debile zaraz za tym zakrętem stoją przy samej ulicy.
Gdyby nie ci ,,debile'', kierowcy by gówno sie najechali po wypadnięciu z tego zakrętu...
hej rajdowcy wystarczy zahamowac, potem puscic i dodac gazu w odpowiednim momencie i naped swoje zrobi, ale co ja tam wiem ja nie rajdowiec
@stworek Dla twojej wiadomości wystarczy mokry asfalt i nie trzeba blokować kół by jechać prosto, każde podsterowne auto (duża część przednionapędówek) tak ma. Kolesie nie są leszczami najpierw idą prosto na skręconych kołach a później hamują, bo już nic nie mogą zrobić. Ci którym się udało, po prostu jechali wolniej i nie wpadli w poślizg lub mieli lepsze opony.
@pakicito wszystko zależy od auta w podsterownym aucie (np. popularna u nas w amatorskich rajdach astra f) jak dasz w pizdę tym bardziej pójdzie prosto. Nie ma uniwersalnej reguły każde auto jest inne.
@pakicito wszystko zależy od auta w podsterownym aucie (np. popularna u nas w amatorskich rajdach astra f) jak dasz w pizdę tym bardziej pójdzie prosto. Nie ma uniwersalnej reguły każde auto jest inne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów