ludzie mieli radoche
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa... a debile zaraz za tym zakrętem stoją przy samej ulicy.
Chociaż byli tacy co wiedzą że lepiej nie doprowadzić do zablokowania kół na lodzie, i oni się wyrabiali <brawo>
ramzei napisał/a:
hehe zjazd fanów letniego ogumienia
Myślisz, że jak założysz opony zimowe to już możnesz bez problemu jeździć po lodzie?
"łooooooooooooooojeeeeeeeeeee, jeeeeeeeeeeeeeeee" uwielbiam tego typu komentarze w tle
MadMax20 napisał/a:
stworek
to ciekwe jest,ze chcesz uczyc jezdzic kierowcow rajdowych
No bo w koncu czym byłby filmik o rajdach bez komentarzy 18 letnich mistrzów kierownicy! 3 lata praktyki w Colin McRae rally robi swoje
MadMax20 napisał/a:
stworek
to ciekwe jest,ze chcesz uczyc jezdzic kierowcow rajdowych
Fajni Ci zawodowcy w Tico(?) czy innej zapalniczce... O ile mi wiadomo (a specjalista nie jestem jak wy) to na rajdach przy śnieżnej/lodowej nawierzchni używa się kolców. Nie wierzę iż żaden z nich nie widział na horyzoncie tego szrotoskładu w rowie. Marni rajdowcy:D
W końcu się tak ten rów zapchał że nikt więcej nie mógł do niego wlecieć
Komentarze nie komentarze. Fakt faktem, że koleś np. w 1:40 nieźle pokpił. I przepraszam, bo może mistrzem kierownicy nie jestem, ale również nie zablokował bym kół na lodzie w zakręcie. No chyba, że jestem durniem i te "wspaniałe rajdówki z napędem na 4" po zablokowaniu kół same wychodzą z poślizgu.
sherman napisał/a:
No bo w koncu czym byłby filmik o rajdach bez komentarzy 18 letnich mistrzów kierownicy! 3 lata praktyki w Colin McRae rally robi swoje
No tak, Ty masz 20 i jak widzisz oblodzoną drogę na zakręcie, naciskasz hamulec i dziwisz się czemu jedziesz prosto.
Powodzenia w dalszej jeździe
Ps. zresztą do mistrzów mi jeszcze bardzo daleko, ale to że jak się zablokuje koła na lodzie to się nie da skręcić, chyba nawet blondynki wiedzą..
Nie sorry, widać Ty nie wiedziałeś..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów