📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
„ Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek”
Wygodniś się kurwa znalazł. Kopa w dupę i do roboty z piździelcem.
Ale pierdolną jebany
I cyk teleport bezpośrednio do Nirvany xd
Żywa bogini, a nawet fotel ją nie szanuje.
szanuję za zachowanie spokoju i rau reakcji, kiedy było już wiadomo, że jebnie na pysk
Pomimo wszystko mniejsza komedia, niż twoje proszenie się o wirtualne piwa w prywatnej wiadomości na sadisticu, halfman
olbrzym napisał/a:
Pomimo wszystko mniejsza komedia, niż twoje proszenie się o wirtualne piwa w prywatnej wiadomości na sadisticu, halfman
On pisał do mnie na priv że mi zapłaci za piwa bo wie że mam 30 kont
olbrzym napisał/a:
no, no.. jeszcze 99 tysięcy i będę pierwszym w historii sadola userem z dwoma milionami postawionych przez was piw...
500 zł na rok za każdą jego wstawkę miałem mu dać z każdego konta piwo ja muwie mu że za 500 zł to mam ferrari od kulawego
Czy za 1000 coś tam pierdolił
Czy za 1000 coś tam pierdolił
pan w kurtce stojący obok strasznie przejęty sytuacja
Halman napisał/a:
no, no.. jeszcze 99 tysięcy i będę pierwszym w historii sadola userem z dwoma milionami postawionych przez was piw...
Ale wiesz ze nie ma za to żadnej nagrody?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów