📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Jak idzie do chlewu to nie rozumiem po co zmywa zapach obornika -,-
Kurwa, co za debilem trzeba być, żeby oglądać programy tego pokroju. Normalnie masakra, czym nas obecnie telewizja katuje. Z roku na rok jest coraz gorzej
@antyk77
Zgadzam się, że w większości debile to oglądają, ale jeśli spojrzysz na to jak na kabaret, to zaczyna się robić nawet zabawne.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgadzam się, że w większości debile to oglądają, ale jeśli spojrzysz na to jak na kabaret, to zaczyna się robić nawet zabawne.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów