📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
My mamy mp4, oni mp5
kurwa ale pojeby, niech pierdolną bombę atomową na to ścierwo w końcu
3 paski są na ubraniach ;p
HooGo napisał/a:
Ej a ta laska zapowiadajaca te wiadomosci to jest chyba ta Polka mieszkajaca w UK co robi w BBC
Na początku filmiku wyrażnie jest napisane, że to telewizja CBS (ze Stanów). A jeśli chodzi Ci o Mikę Brzezinski, to ona pracuje w MSNBC, też w Stanach.
za duzo cs...
spalić, zrównać z ziemią, zaorać, pójść na piwo - problem bliskiego wschodu rozwiązany
mali sadyści, jakie rozkoszne małe dzieciątka, ja bym im dał internet i pozwolił wchodzić na sadola, niech sie uczą pożytecznych rzeczy, takich jak ucinanie głów, albo egzekucje. prawdziwi sadyści jestem dumny
Heh... a w telewizji mówili tylko, że amerykanie bombardowali szkoły. Zapomnieli wspomnieć o tym, że nie były to zwykłe szkoły
my mielismy Orleta Lwowskie a oni maja Orleta z Bagdadu. zero, jakiejkolwiek kurwa klasy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów