Pamiętam to jak dziś, Herr Bartoszewski był tam komendantem melanżu. Bramkarze w klubie ubrani w gustowne ciuchy Hugo Bossa. Niestety, ówczesna krótko przystrzyżona młodzież (pewnie kibole) nie potrafiła się bawić bez używek (np. Cyklon B, uzależnia ponoć gorzej niż marichuanen). Nuta w tle - Dj Adolf feat. Endlösung: Drop the Gas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pamiętam to jak dziś, Herr Bartoszewski był tam komendantem melanżu. Bramkarze w klubie ubrani w gustowne ciuchy Hugo Bossa. Niestety, ówczesna krótko przystrzyżona młodzież (pewnie kibole) nie potrafiła się bawić bez używek (np. Cyklon B, uzależnia ponoć gorzej niż marichuanen). Nuta w tle - Dj Adolf feat. Endlösung: Drop the Gas.
@wojciechp1 - nei jako jedyny, wypuszczono łącznie 16 osób z obozu, 15 było kapusiami Gestapo i zostało potem zabitych przez AK no i ten nieszczęsny Bartoszewski... Ale on oczywiście kapusiem nie był, nieee! Jego wypuścili bo się biedaczyna rozchorował
Cytat:
z stamtąd
kurwa mać....
Co do bartoszewskiego i innych mośków to zaczyna mnie ogólnie wkurwiać ich jebana mośkowatość ,że przeżyli 2gą wojnę światową.
Przeżył żyd bo przeżył i nie miał nic do stracenia. Mój dziadek z moją babcią ukrywali żydowską rodzinę ryzykując wycięcie całego naszego drzewa genealogicznego w pień i jak te jebane czosnki się odpłaciły? Potomkowie tych kurew chcieli później od mojego dziadka kasy bo ich rodzina płaciła mojemu dziadkowi za utrzymanie siebie - no kurwa mać jebane niedojeby, to nie wczasy tylko wojna a towary były w chuj drogie. Człowiek ryzykuje życie całej rodziny aby paru nosowatych uratować a tu kurwa jeszcze jebane kurwy rachunek wystawiają za to ,że dali sobie pomóc.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów