Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
???????
Ksiądz Cię gwałcił jak byłeś mały i nie możesz sobie z tym poradzić, więc trzeba hejtować? Jebać takich kinderateistów jak Ty. Chuj mnie obchodzi w co wierzą inni ludzie to się na ten temat nie wypowiadam, ale wkurwia mnie to jak takie smutne cipy próbują leczyć kompleksy w internecie.
Ale nie smuć się, zaśpiewam Ci.
Urzekła mnie twoja historia
Obrazek
I tyle w temacie...
Kurwa, punkt nr 6 rozpierdala mi cycki! Tak, na pewno bóg pomógł "przejść" przez piekło wszystkim ludziom,którzy zginęli w Auschwitz,tym wszystkim biednym dzieciom,które zginęły wraz z rodzicami w komorach gazowych. Na pewno bóg "łagodzi" cierpienia ludzi,którzy umierają w Afryce z braku wody i jedzenia.
Gdybym wierzył byłoby mi kurwa wstyd za takiego chujowego boga,który ma mnie w dupie.
ru_ziolo
problem jest w tym że tego wyboru nie ma bo większość osób jest zmuszana od małego do religijnych rytuałów, i to nie jest wybór czy ktoś chce wierzyć czy nie, wiara ludzi opiera się na tym że tak nauczyli go rodzice/opiekunowie/nauczyciele, więc wierzy nie dlatego że poczuł że dana religia jest dobra, a dlatego że zostało mu to wmówione
tak jest wychowywana, a nie zmuszana
rownie dobrze mozesz mowic ze matka zmusila cie do srania w kibel, ale ty wiesz swoje i bedziesz sral na dywan
wogole co to za dyskusja czy ktos jest katolikiem, ateista, buddysta czy moze wierzy w cos innego, to jest kazdego indywidualna sprawa i nie powinno sie wpierdalac
Ty po prostu wierzysz, ale nie jesteś pewien. Zadajesz cały czas pytania, żeby udowadniać ci, że Bóg istnieje.
Zadam teraz jedno pytanie i proszę o szczerą odpowiedź:
Jeżeli pojawiłby się teraz człowiek i oznajmił że jest synem bożym. Co by się stało?
@ Pan kapitan
Ty po prostu wierzysz, ale nie jesteś pewien.
W co wierzę, albo czego nie jestem pewien?
Zadajesz cały czas pytania, żeby udowadniać ci, że Bóg istnieje.
Zdanie bez sensu. Niech zgadnę: Katolik?
Ulubiony temat do drwin: katolicy. A dlaczego? Bo oni nie oddadzą. Co innego muzułmanie, z nimi trzeba uważać, bo jeszcze łeb odetną. Znikną chrześcijanie, przyjdą brodaci panowie którzy wybiją wam z glowy żarty z religii.
Czyli mamy rozumieć, że katolicy są super, bo nie mają w zwyczaju (przynajmniej ci europejscy) latać z maczetami za innowiercami.
Na takiej samej zasadzie moglibyśmy chwalić byłych zomowców bo nie byli tak brutalni jak ich rosyjscy koledzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów