Nie tylko dla dzieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Esencja z esencji! Tak szczerej prawdy dawno nie widziałem.
Aż wymyśliłem kawał:
Jaką rzecz robią zarówno pies, kot, słoń i cygan?
Gówno, ale cygan podwójnie.
p.s rom kojarzy mi się z mieszkańcem rzymu.. trochę obraźliwe.
Jaką rzecz robią zarówno pies, kot, słoń i cygan?
Gówno, ale cygan podwójnie.
p.s rom kojarzy mi się z mieszkańcem rzymu.. trochę obraźliwe.
czemu cygan śpi o 13 godzinie?
żeby zaliczyć popołudniowe opierdalanko
żeby zaliczyć popołudniowe opierdalanko
kurwa jakie to prawdziwe ;( a my musimy od rana do wieczora pracowac.
Co zrobic by wypedzic cyganow z miasta?
DAC IM UMOWE O PRACE!
zajebane brudasy , bezrobotne skurwysyny ...........
DAC IM UMOWE O PRACE!
zajebane brudasy , bezrobotne skurwysyny ...........
Kurwa, nie wprowadzać tu lewackiej nowomowy. Pedał to pedał, a nie "gej", cygan to cygan a nie jakiś "rom".
pierdolone w dupe pasozyty... piszcie co chcecie, usuwajcie komenty jak chcecie, ale ja wiem że mój głos przeciwko cyganom nie jest odosobniony. cygany wypierdalać z polski
Obrazek z innej strony, zrobiony na podstawie dowcipu z sadistica sprzed 2 miesięcy, wrzucony na sadistic.
Brawo.
Brawo.
johnsson napisał/a:
Obrazek z innej strony, zrobiony na podstawie dowcipu z sadistica sprzed 2 miesięcy, wrzucony na sadistic.
Brawo.
True
Nie chcę używać tu tego słowa, ale większość waszych komentarzy i sam pomysł na temat to suchary. Ilość piw mnie nie dziwi, bo trzeba czymś to zalać odgrzebacze.
NanoRurka napisał/a:
True
Nie chcę używać tu tego słowa, ale większość waszych komentarzy i sam pomysł na temat to suchary. Ilość piw mnie nie dziwi, bo trzeba czymś to zalać odgrzebacze.
Powiedział człowiek którego tematy i posty wprost ociekają zajebistością.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów