📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż wymyśliłem kawał:
Jaką rzecz robią zarówno pies, kot, słoń i cygan?
Gówno, ale cygan podwójnie.
p.s rom kojarzy mi się z mieszkańcem rzymu.. trochę obraźliwe.
Jaką rzecz robią zarówno pies, kot, słoń i cygan?
Gówno, ale cygan podwójnie.
p.s rom kojarzy mi się z mieszkańcem rzymu.. trochę obraźliwe.
Co zrobic by wypedzic cyganow z miasta?
DAC IM UMOWE O PRACE!
zaj🤬e brudasy , bezrobotne sk🤬ysyny ...........
DAC IM UMOWE O PRACE!
zaj🤬e brudasy , bezrobotne sk🤬ysyny ...........

K🤬a, nie wprowadzać tu lewackiej nowomowy. Pedał to pedał, a nie "gej", cygan to cygan a nie jakiś "rom".

p🤬lone w dupe pasozyty... piszcie co chcecie, usuwajcie komenty jak chcecie, ale ja wiem że mój głos przeciwko cyganom nie jest odosobniony. cygany wyp🤬alać z polski

Obrazek z innej strony, zrobiony na podstawie dowcipu z sadistica sprzed 2 miesięcy, wrzucony na sadistic.
Brawo.
Brawo.

johnsson napisał/a:
Obrazek z innej strony, zrobiony na podstawie dowcipu z sadistica sprzed 2 miesięcy, wrzucony na sadistic.
Brawo.
True
Nie chcę używać tu tego słowa, ale większość waszych komentarzy i sam pomysł na temat to suchary. Ilość piw mnie nie dziwi, bo trzeba czymś to zalać odgrzebacze.

NanoRurka napisał/a:
True
Nie chcę używać tu tego słowa, ale większość waszych komentarzy i sam pomysł na temat to suchary. Ilość piw mnie nie dziwi, bo trzeba czymś to zalać odgrzebacze.
Powiedział człowiek którego tematy i posty wprost ociekają zajebistością.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie