Zakończenie perfekt ❤❤❤
Zakończenie perfekt ❤❤❤
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam niespełna 40 lat i panom powyżej powiem - przestańcie pierdolic. Patologia to jest dzisiaj, bo szacunek i honor nie istnieją. Wtedy mimo że było ostro, to jednak były pewne zasady. Kto je łamał ten sam był łamany. Jeśli nie zasłużyłeś to nie o skoczyłeś woierdol, chyba że byłeś pizda co było widać. Dziewczyny nie świeciły duoskami, rodziców i nauczycieli się szanowało a słowo dawało gwarancję, bo bycie słownym coś znaczyło.
A teraz? Aż się o córkę boję...
Petru, ja Cię kurwa maksymalnie nie trawię, ale co rację masz tutaj to masz.
Co ci tępi amerykanie mają z tym napierdalaniem się na wybetonowanych powierzchniach? Za moich czasów szło się kulturalnie na trawnik dać sobie parę strzałów po mordzie i ponad to nikt leżącego nie kopał po łbie.
To nie była solówa tylko oklep za obrażanie matki. No a jak nie kopiesz leżącego to tylko dlatego że nie znasz podstawowej zasady w bójce na ulicy. Napierdalać aż będzie spał, bo jeszcze wstanie wyjmie kosę i skończy ciebie. Pozdro poćwicz.
Co ci tępi amerykanie mają z tym napierdalaniem się na wybetonowanych powierzchniach? Za moich czasów szło się kulturalnie na trawnik dać sobie parę strzałów po mordzie i ponad to nikt leżącego nie kopał po łbie.
Ok Boomer
Czyli rozumiem ze jakby ktos mowil ze twoja matka to kurwa i idzie ja wyruchac to zaprosilbys go na trawnik a jakby sie nie zgodzil to poszedlbys w sina dal?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów