Zakończenie perfekt ❤❤❤
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zakończenie perfekt ❤❤❤
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A już miałem blondasa zbesztać za brak ciosu nokautującego. No ale postawię Mu piwo i przepraszam.
Co ci tępi amerykanie mają z tym napierdalaniem się na wybetonowanych powierzchniach? Za moich czasów szło się kulturalnie na trawnik dać sobie parę strzałów po mordzie i ponad to nikt leżącego nie kopał po łbie.
Młodziki napierdalający się są najlepsi bo widać w nich gniew i instynkt, zero taktyki a czysta napierdalanka
Dać sobie wpierolic gimbusowi, wstyd i hańba. Ale należało się ulanemu zjebowi za mentalną gimbaze
leżącego się nie bije
@LaChupacabra a za moich czasów nie napierdalało się, bo ludzie nie byli debilami, żeby nie rozumieć, że możesz komuś krzywdę trwałą zrobić od napierdalania
@LaChupacabra a za moich czasów nie napierdalało się, bo ludzie nie byli debilami, żeby nie rozumieć, że możesz komuś krzywdę trwałą zrobić od napierdalania
Ten ostatni strzał mógł się okazać przepustką do pomarańczowej piżamy, ładnie zajebał banią o asfalt.
programista4k napisał/a:
leżącego się nie bije
Końcówka lat 80 i początek 90 to był najbardziej pojebany okres jaki pamiętają moi rodzice. Ja zresztą też. Gdy szedłem do podstawówki, to pierwszaki były często gnojone przez parówy z klas ostatnich, a nie było jeszcze gimnazjów. Osiedla i szkoły były przepełnione patologią. Więc albo siedziałeś pod kloszem całe dzieciństwo albo naprawdę życia nie poznałeś czyli siedziałeś pod kloszem.
KoniecZartow napisał/a:
Końcówka lat 80 i początek 90 to był najbardziej pojebany okres jaki pamiętają moi rodzice. Ja zresztą też. Gdy szedłem do podstawówki, to pierwszaki były często gnojone przez parówy z klas ostatnich, a nie było jeszcze gimnazjów. Osiedla i szkoły były przepełnione patologią. Więc albo siedziałeś pod kloszem całe dzieciństwo albo naprawdę życia nie poznałeś czyli siedziałeś pod kloszem.
W punkt. Lata 80/90 to była prawdziwa "dzikota", gnojenie słabszych w szkołach przez szkolnych cwaniaków, solówki po lekcjach, napierdalanki osiedle na osiedle, do tego narkomania w tym najgorszym wydaniu. Dzisiaj to jest kulturka i spokój, ludzie wolą klikać niż napierdalać, kompot zastąpiły dopalacze, a w szkołach miejsce patologii zajęło pedalstwo
Mam niespełna 40 lat i panom powyżej powiem - przestańcie pierdolic. Patologia to jest dzisiaj, bo szacunek i honor nie istnieją. Wtedy mimo że było ostro, to jednak były pewne zasady. Kto je łamał ten sam był łamany. Jeśli nie zasłużyłeś to nie o skoczyłeś woierdol, chyba że byłeś pizda co było widać. Dziewczyny nie świeciły duoskami, rodziców i nauczycieli się szanowało a słowo dawało gwarancję, bo bycie słownym coś znaczyło.
A teraz? Aż się o córkę boję...
A teraz? Aż się o córkę boję...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów