📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Śmiejcie się śmiejcie... zobaczymy jak się obudzicie z ręką w nocniku. Bez żadnych praw, żyć jako siła robocza. Hmm... chwila! Przecież to 95% użytkowników sadola!
poll85 napisał/a:
ja pierdole 100 piw O_o
To jest obecny poziom sadola ?
nie. to obecny poziom użytkowników portalu, którzy uparcie w większości twierdzą, że są pełnoletni
@Pojebany Płód
Boli, że za swój pierwszy temat dostałam więcej piw, niż Ty za swoje piętnaście ostatnich?
Boli, że za swój pierwszy temat dostałam więcej piw, niż Ty za swoje piętnaście ostatnich?
@up
kurwa, nieostra sczało tu nie o piwa chozi, a o dobre materiały
co z tego, że dostaniesz lots of piw skoro wrzucasz dno?
przecież prowizji od wrzut nie masz, więc nikt Cie nie ciśnie co by wrzucać cokolwiek aby tylko gratyfikacje chapać
it ain't no facebook!!!!!
kurwa, nieostra sczało tu nie o piwa chozi, a o dobre materiały
co z tego, że dostaniesz lots of piw skoro wrzucasz dno?
przecież prowizji od wrzut nie masz, więc nikt Cie nie ciśnie co by wrzucać cokolwiek aby tylko gratyfikacje chapać
it ain't no facebook!!!!!
c.maggio napisał/a:
@Pojebany Płód
Boli ale wątroba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów