📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam nadzieję, że to nie przejdzie i skończy w sucharach, jak moje chujowe "żarciki"... Zgodnie z ostatnio panującą modą: dajcie browara jak się mylę, albo do kosza.
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Ciekawe ile głupich hamerykańców poskładało całą swoją kasę, myśląc, że ten na którym nie ma obrazków jest "zepsuty"
Chyba fake
I przez takie gówno potem zamiast pomyśleć trochę nad zastanawiającymi rzeczami, to od razu ludziom włącza się tryb wyśmiewania i automatycznego odrzucania.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
A mnie tam osobiści wydaje się, że ludzie lubią wpadać w niezliczone teorie spiskowe. Nie wiedzą jednak, że prawdy nikt im nie wyjawi nigdy. Może USA, albo jakieś inne Iluminaty wiedzą o lądowaniu UFO i znają dokładną datę końca świata. My, prości ludzie nie poznamy dobrze skrywanych sekretów, deal with it.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów