📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Debile połamali cały płot. Jak by cały czas walili kantem to by po jednej sztachecie na łebka wystarczyło a i obrażenia większe zadali.
0:29 jest i kamień sprawiedliwości!
wins89 napisał/a:
dobrze dosuszone drzewo
drzewo ma korzenie, rośnie, a deski są z drewna
tam tak się zdobywa certyfikat iso, leją go i pytają iso, iso teraz ci zrobić
Czy fotki tego generałka co go amerykanie popsuli są kasowane z Sadola z jakiejś przyczyny ?
Huja mu zrobili, nawet łezki nie uronił, jutro znowu coś zapierdoli...
Kurwa co za Pizdy Jebane. Mógłbym tak cały dzień masaż przyjmować. Zniewiesciale kurwiszony
niby brazylia a w japonkach chodzą
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Szacun dla gościa, przyjał hłostę z jajami i nie wił sie po ziemj jak panienka, mimo że oprócz sztafet z płotu leciały mu na łeb przydrożne 20cm kamienie
Mam wrażenie że on poprostu lubi dostawać wpierdol a kradzieże to tam przy okazji
Mówią non-stop nóżki nóżki nóżki a po plecach biją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów