📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kuźwa, ale ten policjant pierdoli, skoro w Polsce jest tak bezpiecznie i nikt się nie boi wyjść na ulicę to dlaczego zakłada z góry że jak ktoś będzie miał broń to dostanie od razu pierdolca i powystrzela sąsiadów. Gada jak rządzący lewicowcy, "plebs jest głópi a my mondrzy więc my mamy więcej praw a wy mnie". Poza ochroną miru domowego ważna jest też ochrona kraju, jak nam wejdzie niemiec czy rusek to nie mamy czym się bronić, na PO w szkołach średnich uczy się resuscytacji albo rodzajów pożarów przez kilka semestrów to samo, zamiast rozkładać kałacha. W razie wojny mamy miliony pizd które nie będą wiedzieć którą stroną do wroga się celuje.
IRONiczny napisał/a:
... to dlaczego zakłada z góry że jak ktoś będzie miał broń to dostanie od razu pierdolca i powystrzela sąsiadów.
Mało tego, nie wziął nawet pod uwagę tego, że trzeba przejść badania psychologiczne. Czy zdrowy człowiek, powystrzela sąsiadów? To już sam nóż może posłużyć do zabicia, a posiada go każdy, czy to zdrowy czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów