📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Księża w dresach?
Chociaż pewnie się przebrali, żeby ich nikt nie poznał.
Ani przez chwilę nie widać, że to fejk
na co komu dzieciak w Chinach
Wiadomo że kit, ale ktoś się postarał żeby był fajny filmik i jest fajny.
Ludzie nie dają się nabrać, ale filmik fajny.
Ludzie nie dają się nabrać, ale filmik fajny.
Abraxus napisał/a:
Księża w dresach?
Dzieci porywają parchy i dobrze o tym wiesz.
janlew napisał/a:
Dzieci porywają parchy i dobrze o tym wiesz.
Pierw księża, potem nazywają ich dzieciojebami, a teraz parchami? Zawód coraz bogatszy w nowsze synonimy
a potem razem odlecieli na jednorożcu kurwa ....
TB303 napisał/a:
Pierw księża, potem nazywają ich dzieciojebami, a teraz parchami? Zawód coraz bogatszy w nowsze synonimy
dla mnie najlepszy to klecha
dlaczego w kazdym tego typu filmiku to laska zna karate na poziomie mistrza? ehh widać ze osoby tworzące te filmiki to sexisci uważający ze dla normalnego czlowieka zaskoczeniem bedzie ze malutka dziewczyna połozyła dwóch chłopa, kazdy dobrze wie ze mężczyzna jest równy kobiecie!
TB303 napisał/a:
Na naród ujebany mówią księża?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów