Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jak to jest skonstruowane oraz co to za automat steruje czyżby manele z P-15 Termit z głowicą samonaprowadzającą?
Drony typu DJ Mavic mają zasięg do 20km. Na otwartej przestrzeni nie powinno być problemu, więc mogą mieć nawet VR google, siedzieć w kafejce i na telebimie kibicować
Drony typu DJ Mavic mają zasięg do 20km. Na otwartej przestrzeni nie powinno być problemu, więc mogą mieć nawet VR google, siedzieć w kafejce i na telebimie kibicować
No tak tylko na nasłuchu od razu wykryją w eterze transmisję, a zbliżający się obiekt też nadaje bo wysyła np. obraz i siła sygnału się zwiększa już nie mówiąc że jak zakłóci się to lipa a jakoś na automacie podobno to potrafi pływać 😀
No tak tylko na nasłuchu od razu wykryją w eterze transmisję, a zbliżający się obiekt też nadaje bo wysyła np. obraz i siła sygnału się zwiększa już nie mówiąc że jak zakłóci się to lipa a jakoś na automacie podobno to potrafi pływać 😀
W sumie tak, chociaż biorąc pod uwagę co odpierdalają Ukraińcy dronami na wojnie to nie wiem czy walka elektroniczna stoi na takim poziomie Nie wiem też czy stosowanie jakiś wyrafinowanych i pewnie trudnodostępnych urządzeń naprowadzających jest tutaj sensowne. IMHO wystarczyłby ESP32-CAM ai thinker za 30zł nawet z jakimś demo programikiem do rozpoznawania obiektów. Na morzu gdzie nic nie ma tylko horyzont powinno to działać jak ta lala Pojebane czasy.
Ja się kurwa pytam dlaczego ten "zespół ukraińskiej gwardii zbrojnej" nie napierdala w kacapów celem ochrony swojej ojczyzny?
chuj z tym, cieszmy się że u nas na uberze się nie rozpierdalają
chuj z tym, cieszmy się że u nas na uberze się nie rozpierdalają
robią ro beowi bez prawka - jeszcze lepiej...
Ja się kurwa pytam dlaczego ten "zespół ukraińskiej gwardii zbrojnej" nie napierdala w kacapów celem ochrony swojej ojczyzny?
dokładnie o tym samym pomyślałem
a ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozpierdoli ich w drobny mak.
Ruscy zrobili to z Ukraińcami i widzisz jakie gówno z tego wyszło
a ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozpierdoli ich w drobny mak.
Była akcja odwetowa USA+inne państwa, lotnictwo bombardowało cele na terytoruim Huti... widać z jakim marnym skutkiem. Po prostu Huti już tak przez wiele lat byli bombardowani że tam nie ma za bardzo celów wojskowych do zniszczenia, co innego Izrael, ten uderzył w cel nie związany z wojskiem (jakieś zbiorniki portowe) to pożar był taki że chyba do teraz się dopala i to faktycznie zaszkodziło Huti.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów