18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Obrońca Homoseksualistów
t00malek4 • 2014-01-17, 0:27
Siemanko,wczoraj w szkole dokładniej w zawodówce (tak tak chodzę do zawodówki bo jestem zbyt głupi na LO)na informatyce jak to w zwyczaju z pojebami z klasy przeglądaliśmy sadola(starsze strony) było pewne zdjęcie jak jakiś pedał trzyma w mordzie penis.Zaczęliśmy się śmiać że to pedał jebany i takie tam nagle podszedł do nas nauczyciel i wyjebał z tekstem że to wcale może nie być pedał bo cytuje"trzymając w buzi penisa jestem tak samo pedałem co trzymając klucz do świec mechanikiem" cała szkoła się dowiedziała i nauczyciel ma Przezwisko "rycerz na Czarnym koniu " Gość jest zaszczycony wręcz pseudonimem bo myśli że mamy do niego szacunek:D,lecz chodzi o coś innego
"Pozdro Dla Kumatych"

Możecie zacząć wyzywać że chujowe słabe itp itd ale na żywo usłyszeć to od nauczyciela to później dzień rozjebany do końca
Zgłoś
S................n 2014-01-18, 0:06
@t00malek4 - szacun bracie za rozważny wybór (Zawodówka) i powodzenia w przyszłej pracy
@amwwm - krata lodowatego browara dla ciebie za mądre słowa

Zarammoth napisał/a:

Dlatego ci napisałem, że ważne jest jakie liceum wybierz i jaką szkołę wyższą.

A jeżeli po zawodówce masz gwarant pracy to powiedz mi dlaczego 90% emigrantów w Holandii czy Anglii to ludzie po zawodówkach (można zresztą po zachowaniu wywnioskować jakie jest ich wykształcenie)?

A po trzecie to nie dla każdego najważniejsze jest, żeby była byle jaka praca, aby była. Są ludzie, którzy mają jakieś ambicje, własne plany, chcą robić coś kreatywnego, a nie układać pustaki. Żeby iść do pracy z przyjemnością, a nie z obowiązku. Nie pomyślałeś o tym?

Co ty takie głupoty pierdolisz?? Ty lepiej zobacz ilu studentów w McDonaldzie albo w Angli na zmywaku

A duza część ludzi po zawodówce siedzi za granicą bo tam doceniaja fachowców i widać że gówno wiesz o Zawodówce i czego tam uczą, bo ja miałem ten sam program co LO tyle że mniej godzin lekcyjnych bo dochodziły warsztaty praktyczne , więc wiecznie goniliśmy z materiałem

A resztę wiedzy przydatnej mi do życia wykopałem z internetu (łacznie z językiem angielskim)

A takie ENTELEGĘTY co sie wywyzszali bo on do LO chodzi to teraz zapierdala u Mudzina w Londynie na zmywaku
Zgłoś
LordMrok 2014-01-18, 0:08
Cytat:

Siemanko,wczoraj w szkole dokładniej w zawodówce (tak tak chodzę do zawodówki bo jestem zbyt głupi na LO)

Masz 33 lata i chodzisz do zawodówki ? Oj ty ! Tak naprawdę jesteś nauczycielem w tej zawce, i przyszedłeś sprawdzić czy mając takie poglądy uznamy cię za geja !
Zgłoś
S................n 2014-01-18, 0:10
A co do zachowania to właśnie studentów mozna poznać po ich "imprezowym , studenckim stylu" za granicą
Zgłoś
ulifont 2014-01-18, 1:27
kurwa rzygać mi się chcę od tych waszych wywodów, zamknijcie ten temat, tak zawodówka jest super już wiemy całe podsumowanie, chuj mnie obchodzi coście kurwa mać skończyli! macie ocenić ten dowcip cczy co to miało być i tyle jebnąć komentarzem a nie tu życiorys wypisywać

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
mily1200 2014-01-18, 2:43
amwwm

Taka smutna prawda ;|
Zgłoś
Lordzik92 2014-01-18, 3:23
Dlatego od podstawowki powinni uczyc jak zalozyc firme lub jak ktos mniej ambitny to jak obslugiwac kase fiskalna na biedronce czy pakowac happy meale w maku i zakonczyc ta cala farse z obowiazkowa edukacja do 18r zycia... Nauka w gimnazjum i ogolniaku to strata czasu. Korwin dobrze prawi, ze ludzie powinni miec wybor co do nauki, a nie przymusowe oglupianie przez kilka lat...
Zgłoś
.Piotrek 2014-01-18, 12:38
A żebyście się nie naspuszczali nad kierunkami technicznymi. Wystarczy skończyć jakiś kierunek lekarski(czy to lekarski, czy stoma(ale teraz cos namieszali i gowno mozna po stomie robić) czy weta), i można na całym swiecie sobie spokojnie żyć. A i zarobki większe przy etacie niż w przypadku zapierdalania z cegłami czy podłączaniu kabelków. Bo firme i tak można założyc i tak.
Zgłoś
I2ufu5 2014-01-18, 15:18
wszyscy którzy napierdalają na lo to zwykłę szaraki niczym się od siebie nie różniące
ludzie którzy po studiach siedzą na kasie są takimi samymi szarakami co tamci
ale ludzie ogarnięci którzy się wyróżniają zaraz po studiach albo nawet jeszcze na samych studiach dostają takie roboty że szaraczki mogą się schować. Przypadek znajomego: Był jednym z lepszych ludzi na roku (informatyka) i na 3 roku dostał propozycje pracy w firmie, płaca 2,5k do ręki (uwaga on cały czas studiuje i firma godziny pracy dostosowała mu do studiów) pod koniec 4 roku dostał kolejną jeszcze lepszą propozycje, takie same warunki i teraz ciśnie 3k do ręki, na miesiąc, cały czas studiując.

A gościu, podobny przypadek, dostał zaraz po studiach propozycje pracy z poza granicy(zachód) i w przeliczeniu na polskie ciśnie 10,5kafelka na miesiąc.

Marzenia dla ludzi po zawodówkach nawet tych za granicą, o których powstają kawały że polak zrobi nie dość żę więcej i solidniej za mniej to jeszcze nie policzy za dodatkowe godziny

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
t00malek4 2014-01-19, 19:49
MonroeHutchen napisał/a:

to jest najdłuższy tekst jaki w życiu napisałeś?

Ależ owszem proszę Pana.
Zgłoś
Krak 2014-01-21, 9:13
amwwm napisał/a:

Bracie uwierz mi że gdybym mógł cofnąć czas to poszedłbym do zawodówki.

Rozumiem, że tak sobie tłumaczysz pewne sprawy, ale prawda jest zgoła inna. Nie nadawałeś się do liceum, a może po prostu lubisz siedzieć między chłopcami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów