📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo dla pana w żółtej koszulce. Szkoda że pojebany dziad pseudo katol mocniej w pierdol nie dostał. On się uważa za katolika ? Pff dobre sobie.. Pseudo katoli trzeba tępić.. Jak katolik może wyzywać kogoś od prostytutek!! tylko dlatego, że podobno obraziła kawałek drewna!! Tak bo dla prawdziwego katolika który zna dekalog, ale ten oryginaly a nie zmodyfikowany przez kościół, jest to kawałek drewna.
Kurwa, aż się uniosłem po obejrzeniu tego materiału.
Kurwa, aż się uniosłem po obejrzeniu tego materiału.
Jebać katoli, kozojebcy co wierzą w płaską ziemię, zajebałbym skurwiela.
dobrze starej kurwie!!!! jebani krzyzowcy!!!! jebac ich. I tak niedluo pozdychaja stare kurwy!!
Tak zapytam bo nie jestem z Warszawy. Zawsze na tym placu krzyżaki tak cisną z modlitwą? Koscioła tam nie ma czy poprostu starym już się w czuprynach przewróciło ? Żałosni są ci ludzie, prezentują nas od tej gorszej strony. Dziadek tu zaprezentował kawał mocnego chamstwa.. a Co do ziomeczka, to żaden cwaniak czy prostak.. Elegancko zagadał a po filmiku widać iż to dzidzia zapodał walke.. Palić takich mocherów..
Najbardziej irytują argumenty takich katoli którzy uważają ,że ich relikwie ,symbole religijne itp. itd. muszą dla każdego przedstawiać jakąś wartość.Jeżeli ktoś bedzie wyznawał kult falusa to też muszę przed nim klękać ,albo nakurwiac akbary na kleczkach ? UP PIWKO LECI
i właśnie tak wyglądają zmanipulowani ludzie, ten w moro i ten żółty, obydwoje... podzieleni...
Trzeba przyznać odważny chopak, postawił się wrednemu dziadkowi!! Na pewno (jak już wspomniał ktoś) choremu! Bo się modli! O!
A tak serio: jak bym miał inne podejście do świata i ludzi to by mi było żal was
A tak serio: jak bym miał inne podejście do świata i ludzi to by mi było żal was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów