📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przychodzi pajac, prowokuje i potem oburzenie, że w papę dostał. Od starego dziadka w dodatku. I to nie jakiś biedny chłopaczek chcący dialogu, rozmowy pokojowej, widać w jaki sposób "rozmawia".
Starszych ludzi wkurwia, kozak wielki. Szkoda, że nie było w okolicy kilku rosłych kiboli, którzy by przejęli pałeczkę od starszego pana i dokończyli ten "dialog" ekumeniczny w bramie za rogiem..
Starszych ludzi wkurwia, kozak wielki. Szkoda, że nie było w okolicy kilku rosłych kiboli, którzy by przejęli pałeczkę od starszego pana i dokończyli ten "dialog" ekumeniczny w bramie za rogiem..
wątpię by go ten młody zaczepił, Ci spod krzyża co tam stoją i się modlą raczej zdrowi nie są , tak myślę. Dziadek wkurwia a potem udaje poszkodowanego
nie znacie całej sytuacji a się prujecie już i dopowiadacie sobie historię, można obiektywnie stwierdzić, że obie osoby nie są zdrowe, mówiąc potocznie są pierdolnięte i kwita...
Magik skierowałeś emocje w złą stronę, przecież tu ewidentnie widać kto kogo zaczepił i jak ten stary rozmawia z nimi, kodżak sprzedał mu bęcki i prawidłowo, co miał zrobić jak dziadek mu pierwszy wyjechał w czache, może spokojnie i pokojowo zdezerterowć z szacunku dla osób starszych? Dziś nie jeden dziadek ma najebane we łbie
Sami widzicie co się dzieje w imię religii. Polscy KATOLE są niedużo gorsi od jebanych szmatogłowców. Tyle, że nie zabijają w imię religii.. Fanatyzm w każdej kwestii jest przegięciem.
i piwko dla chłopaka
dobrze zrobił
sprowokował go dziad więc dostał oklep
najpierw był grzeczny a później wspaniała reakcja
taką młodzież popieram.
ciekawe który z was gimbusy powiedziałby do niego lewak?
a to większości z was ulubione słowo!
dobrze zrobił
sprowokował go dziad więc dostał oklep
najpierw był grzeczny a później wspaniała reakcja
taką młodzież popieram.
ciekawe który z was gimbusy powiedziałby do niego lewak?
a to większości z was ulubione słowo!
dziadek oczywiscie pierdolniety, ale ten typek tez zjebany
po chuj sie z nim klocic, wystarczylo krzyknac spierdalaj stary chuju i isc dalej
po chuj sie z nim klocic, wystarczylo krzyknac spierdalaj stary chuju i isc dalej
dresow nie lubie ale dobrze ze temu staremu cwelowi wyjebal, slepi ponadkatole
Brawo dla chłopaka. Też bym się ani sekundy nie zastanawiał.
po sposobie wypowiezi, oraz jakims dziwnym seplenieniu stwierdza ze ten lody wyrostek to patologia jakas, co zreszta widac po ubraniu z rynku i doborze slow jak i lasce ktora pewnie sama ich wyzywala to dziadek ja od prostytutki wyzwal, tak nie od ku.... wiec pajace mlode wlaczcie myslenie!!! A ten krzyz nie raz ratowal to pansto podaczas zaborow i wojen i tylko on jest hwarantem ze wasze corki nie bada gwalcone przez szmatoglowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów