📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, fajnie w tej warszawie dalej krzyza bronia moze czas sie wybrac na wycieczke do stolicy, poogladac atrakcje turystyczne
Wszystkich tych obrońców krzyża powinno się wybić w pień, pierdolona dzicz narobiła wstydu na cały świat.
Ja raz przyjechałem do Warszawy ze znajomymi z Belgii i tak mi było przed nimi wstyd za tę swołocz.. Zaściankowcy pojebani, PISuary.
Słychać na filmie "Czemu nazwał pan tą panią która tu przechodziła prostytutką" Więc raczej jedyna osoba która ma tu problem to dziadek, jak dla mnie należyty wpierdol jak najbardziej. Pod krzyżem to jest właśnie ta najgorsza TVN-owska masa. Może nie lewaki ale gówno wiedzą co się teraz dookoła nich dzieje.
No ewidentnie to stare pruchno nazwało laskę gościa od prostytutki i dostało po masce
Przede wszystkim to umówmy się ,że wszystkie te akcje moherów obrony krzyża i niepotrzebne demonstracje są CAŁKOWICIE zbędne i przede wszystkim irytujące dla pozostałej części społeczeństwa.
Tutaj jakiś magik próbował zabrać głos i wyjść na bohatera w typowy dla ludzi jego pokroju sposób.
Tzn. "Jestem za pomaganiem innym ale sam nie pomogę" . Jak coś ci się w jego zachowaniu nie spodobało to wyraź to przez siebie, a nie już 'kiboli' szukasz. Ładnie tam musiałeś mieć u siebie na podwórku za małolata
Druga sprawa, z sytuacji wynika, że ten dziadek wyzwał znajomą (pewnie dziewczynę) drugiego rozmówcy, który na przekór obrońcom praw zwierząt, starał się prowadzić rozmowę w sposób kulturalny (a nie musiał). Dziadek nie chciał współpracować i okazał się być agresywny więc dostał nauczkę. Prawdopodobnie jedyną, z której miał szanse wyciągnąć jakiekolwiek wnioski.
Ufffff
Tutaj jakiś magik próbował zabrać głos i wyjść na bohatera w typowy dla ludzi jego pokroju sposób.
Cytat:
Przychodzi pajac, prowokuje i potem oburzenie, że w papę dostał. Od starego dziadka w dodatku. I to nie jakiś biedny chłopaczek chcący dialogu, rozmowy pokojowej, widać w jaki sposób "rozmawia".
Starszych ludzi wkurwia, kozak wielki. Szkoda, że nie było w okolicy kilku rosłych kiboli, którzy by przejęli pałeczkę od starszego pana i dokończyli ten "dialog" ekumeniczny w bramie za rogiem..
Tzn. "Jestem za pomaganiem innym ale sam nie pomogę" . Jak coś ci się w jego zachowaniu nie spodobało to wyraź to przez siebie, a nie już 'kiboli' szukasz. Ładnie tam musiałeś mieć u siebie na podwórku za małolata
Druga sprawa, z sytuacji wynika, że ten dziadek wyzwał znajomą (pewnie dziewczynę) drugiego rozmówcy, który na przekór obrońcom praw zwierząt, starał się prowadzić rozmowę w sposób kulturalny (a nie musiał). Dziadek nie chciał współpracować i okazał się być agresywny więc dostał nauczkę. Prawdopodobnie jedyną, z której miał szanse wyciągnąć jakiekolwiek wnioski.
Ufffff
@XtravaganZa tja, w Belgii 25% społeczeństwa to teraz ciapate, więc "nie sondze", żeby jakoś źle przyjął wojujących chrześcijan. Ba, gdybyś z nim zaczął rozmawiać o problemach współczesnego świata, to założę się, że by powiedział Tobie, że wolałby 3 miliony wojujący chrześcijan, co odmawiają modlitwy i plują się do gejów i lewaków od miliona ciapatych, którzy gwałcą i żyją na zasiłku
Dobrze dziadek powiedział, szmata sama mu pocisła "bo powiedziała krzyżowiec na mnie". To odpowiedział jej. A łysy kozak 30 lat ma i do dziadka startuje a dziadzia jakby miał z 20 lat mniej to by mu jajca urwał. Brawo dziadzia. Dobry strzał na ryj:D
ta juz widze jak dziadek biegnie do niej i za nic nazywa ja po imieniu...
dobra dziadek zawinił ale ten w zoltym to taki typowy jak ja ich nazywam wiesniak z miasta. łyysy,chudy ale brzuszek jest...dal w ryj dziadkowi ktory swoje lata ma czyli jest slabszy,wolniejszy, kruchy? no itd itd. Moze zaczepil i powiedzial ze prostytutka bo w jego czasach tak dziwki sie ubierały...laska tez typowa dziewczyna dresiarza....podarte jeansy, na czarno wlosy, rozowa bluza za 15zł i brudne biale buty. Jestem neutralny ale zółtek wkurwił mnie tym ze napierdalał dziadka jakby ten dziadek mial 30 lat, przeciez to DZIADEK no kurwa razy wystarczylo jebnac....pomimo ze dziadek pierwszy uderzył wkoncu jest z Gromu taki zart. Smiesza mnie takie leszcze, widzieliscie jak zaczal sie bujac jak szedł na dziadka no kurwa! bicek 15cm i jechana...takich nam brakuje wojsku! Hejty poleca za pocisniecie laski no ale kurwa zaczniecie miec dziewczyne porzadnie ubrana to docenicie ale najpierw w ogole miejcie te drziewczyny
Wiem ze ci obroncy krzyza wygladaja jak psychole ale to sa nasze tajne odstraszaki na islam
Wiem ze ci obroncy krzyza wygladaja jak psychole ale to sa nasze tajne odstraszaki na islam
Za samo uderzenie starego faceta, będąc takim byczkiem w sile wieku powinien dostać na otrzeźwienie. Nie wiem czemu bronicie tego półgłówka w żółtej koszulce, ale pewnie przeszedł pl. Zamkowy i na kimś innym wyżył frustrację - toć nie na co dzień można dostać od dziadka takiego strzała
Ps.a gdzie policyja w centrumie stolicy? W którymś z parków?
Ps.a gdzie policyja w centrumie stolicy? W którymś z parków?
jak się można odnieść do tego filmu jeżeli nie widać dokładnie tego co było wcześniej. Jeżeli znalazłeś kanał gościa na YT, to poszukaj wcześniejszego filmiku o którym jest mowa, powinien wyjaśnić powód spinki..
szczerze to wątpię w to żeby dziadek tak sobie rzucił do jakieś przechodzącej dziewczyny bez niczego "prostytutko" itp.. o coś musiało pójść..
..
szczerze to wątpię w to żeby dziadek tak sobie rzucił do jakieś przechodzącej dziewczyny bez niczego "prostytutko" itp.. o coś musiało pójść..
..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów