Grecjanie to się walili w dupę chłopców, bawili się w demokracje i inne dekadencje, i dla tego słusznie rozjebali ich Rzymianie. Po czym równie słusznie przeszli na wiarę katolicką, jako i Polska kilka wieków temu, dzięki czemu Polska do dziś istnieje. Amen.
Przez to że Polska przyjęła religie z bliskiego wschodu to istniejemy do dziś? Słyszysz jak to głupio brzmi? To może przyjmiemy kolejna religie ze wschodu np islam?
Cytując poetę - Grochów się budzi z przepicia!
To nie poeta, to klasyk...
Ono... ono.. wiem!!! Onomatopeja
Grecjanie to się walili w dupę chłopców, bawili się w demokracje i inne dekadencje, i dla tego słusznie rozjebali ich Rzymianie. Po czym równie słusznie przeszli na wiarę katolicką, jako i Polska kilka wieków temu, dzięki czemu Polska do dziś istnieje. Amen.
janlew kurwa, Grecy są prawosławni. Rozumiem, że pojebało ci się z wiarą greko-katolicką?
mój komentarz został usunięty, więc powtórzę:
wypierdalać z tą lewacko-prawacką papką.
wyjaśnienie: lewacki PR rozsiewa takie gówna po necie, tak samo jak prawacki PR rozsiewa "świra z balkonu" i inne akcje, które pewnie sami wykonują, przypisując to drugiej frakcji.
po obu stronach jest to samo, a w środku my, osrani.
Usunęli ci komentarz pewnie za "wypierdalać", zwykle jest to nagradzane W5.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów