Power rangersi na miarę naszych czasów, gotowi poświęcić się w imię prawdy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pojebani prawicowi wszaże.
nie no Kurwinem-Mekke to przesadza, widze ze jakis kurwinowiec to robil
ja pierdole ten mikke to jets pojeb 1 klasa on jakby dostał wladze to by sie zesrał a nie wprowadził takie zmiany jak mówi tępy wasaty złotousty kolejny Kolanko kozak zza oceanu nadaje frajer jedynie cejrowski jest wiarygodny w tym co robi
Brakuje jeszcze Maxa Kolonko, który mówi jak jest!
Nomercyy napisał/a:
Brakuje jeszcze Maxa Kolonko, który mówi jak jest!
Kurwa Ty tak serio?
Ja Ci powiem jak jest - Cejrowski, Kolonko i Korwin są na tym zdjęciu.
Inoquez napisał/a:
ja pierdole ten mikke to jets pojeb 1 klasa on jakby dostał wladze to by sie zesrał a nie wprowadził takie zmiany jak mówi tępy wasaty złotousty kolejny Kolanko kozak zza oceanu nadaje frajer jedynie cejrowski jest wiarygodny w tym co robi
Nie chcę cię pouczać, ale samo wymienianie wyrazów, jakie pojawiają się w twojej głowie, nie czyni jeszcze wypowiedzi pisemnej.
Trzej najwięksi dla mnie ludzie.
jeden na marszałka, jeden na prezydenta, jeden na premiera i git xD
Koniec Świata napisał/a:
Jacy obrońcy taka prawda.
Jaki user, taki gówniany lewacki komentarz.
@up (prawie wszyscy)
takiego lewackiego bólu dupy w jednym temacie to tutaj jeszcze nie widziałem
takiego lewackiego bólu dupy w jednym temacie to tutaj jeszcze nie widziałem
chciałem teraz wejść na ten polifun.pl , ale serwer przeciążony. Pewnie garstka Sadoli chciała tam sie wbić i już im limit wyczerpali.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów