Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lordzik92 2013-05-31, 21:38 9
To ze zyjemy w kraju ktory z racjonalizmem ma niewiele wspolnego, nie oznacza to ze wizje Korwina sa jakas chora fantazja. On reprezentuje normalnoc, ale wychowujac sie w systemie obludy, niektorym ciezko to dostrzec. Zanim kolejny obronca absurdu gospodarczego zabierze glos krytyki, prosze o podanie jednego argumentu o podlozu ekonomicznym. Bo pisanie ,,to debil", ,,jak dojdzie do wladzy to nic nie zrobi", ,,kolejny co chce sie nachapac" , nie jest argumentem. Ale jak wiekszosc zauwazyla, lewicowy odlam sadistica, potrafi tylko wypisywac smety bez zadnego uzasadnienia.
Zgłoś
23wojtek8 2013-05-31, 21:39
PyskatySkurwiel napisał/a:

Zaprawdę powiadam Wam:
Obrazek
Gińcie "proliberalne" ścierwa!

Tak jest! nie ma litości dla lewactwa !!!
Zgłoś
L................6 2013-05-31, 22:50 1
Taa Cejrowski to tu na miejscu jak ja pierdole..... ciśnie że TVN to gówno a sam prowadzi program w tym gównie.....
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-31, 23:11 1
Teraz to kurwa zauważyłem...

Tagi: mariusz :: max :: kolonko :: krul :: janusz :: korwin :: mikke :: wojciech :: cejrowski :: total :: agent

Zgłoś
K................a 2013-06-01, 0:16 2
PyskatySkurwiel napisał/a:

Zaprawdę powiadam Wam:
Obrazek

Jestem pro-liberalny. Ja przeżyję, wy zginiecie!

Zgłoś
Adulka 2013-06-01, 1:07
Pan Cejrowski to tam tylko dla powiewu egzotyki.
Zgłoś
vredes 2013-06-01, 1:08
a gdzie Godson
Zgłoś
Splifcior 2013-06-01, 1:37
Ta hybryda Cejrowskiego Kolonko i Mikke troche podobna do Piłsudskiego :o
Zgłoś
P................2 2013-06-01, 11:38
Poprzyj te trzy osoby a atak lewaków wywoła prawdziwą wojnę pomiędzy użytkownikami, aby broń Boże nie mogli się zastanowić nad przekazem tylko chcieli się hejtować. Drodzy Sadole im to jest na rękę, olać i ciepłym moczem, trzeba tworzyć inteligentny dialog bez tej masy osób, która zatrzymała się w ewolucji.
Zgłoś
p................6 2013-06-01, 19:45 1
Stryjek napisał/a:

Jaki user, taki gówniany lewacki komentarz.

gdzie zyleta legii tam perdolenie dresa o rzeczywistosci. w sumie nie twoja wina genetyka nie pozwala na rozwoj mózgu na jakimkolwek poziomie

Lordzik92 napisał/a:

To ze zyjemy w kraju ktory z racjonalizmem ma niewiele wspolnego, nie oznacza to ze wizje Korwina sa jakas chora fantazja. On reprezentuje normalnoc, ale wychowujac sie w systemie obludy, niektorym ciezko to dostrzec. Zanim kolejny obronca absurdu gospodarczego zabierze glos krytyki, prosze o podanie jednego argumentu o podlozu ekonomicznym. Bo pisanie ,,to debil", ,,jak dojdzie do wladzy to nic nie zrobi", ,,kolejny co chce sie nachapac" , nie jest argumentem. Ale jak wiekszosc zauwazyla, lewicowy odlam sadistica, potrafi tylko wypisywac smety bez zadnego uzasadnienia.

skoro lewicowy odlam sadistica nie glosuje na korwina kto glosuje? promil gimbazy politycznej nabierajacej sie na jego belkot? a zastosuj te prawa ekonomii na wlasnej rodzinie ktore on promuje
Zgłoś
B................r 2013-06-01, 21:10
23wojtek8 napisał/a:

Zaprawdę powiadam Wam:
Obrazek

Tak jest! nie ma litości dla lewactwa !!!

Debile dalej mylą lewactwo z liberalizmem. A jak ktoś na prawicowców mówi faszyści to się wielce oburzacie...

ps. Nie jestem lewakiem, ale po prostu wkurwia mnie ignorancja.
Zgłoś
K................a 2013-06-03, 1:06
@Bad_Motherfucker

Liberalizm społeczny kojarzy się z lewicą (najczęściej z anarchizmem), a
liberalizm gospodarczy z prawicą (libertarianizmem).

Libertarianie często twierdzą, że również są liberalni społecznie, ale głoszą hasła, które temu zaprzeczają. Anarchiści głoszą hasła socjalistyczne w kwestiach gospodarczych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem