📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A mógł kamieniem w potylicę zajebać.
Byłby materiał na harda.
Byłby materiał na harda.
powinien wziac sprzet jakis , na pewno ma , i z calej sily od tylu wykurwić mu w leb by zabic na miejscu, a nie podbiega do niego i szarpac zaczyna, co za debil
Jak dla mnie proste. Chciał postawić klocka, tylko spodni zapomiał zdjąć. Ale żeby za takie coś odrazu nóż w plecy? Weź tu człowieku małpy zrozum....
ANALizator napisał/a:
powinien wziac sprzet jakis , na pewno ma , i z calej sily od tylu wykurwić mu w leb by zabic na miejscu, a nie podbiega do niego i szarpac zaczyna, co za debil
Zwłaszcza jak wiesz, że mieszkasz na sawannie.
Nawet nie, wystarczyło kopa w ryj przyłożyć. To już wystarczająco by zniechęciło złodziejaszka.
Nie bać się. Walić z partyzanta. Nie każdy wyrok kończy się więzieniem. W rzeczywistości trzeba się o to dobrze postarać.
Dlatego zawsze trzeba nosić buty. Kop w jajka albo anusa unieszkodliwiłby skurwiela na jakiś czas.
jak tak patrze na poczatek, to podnosznie gościa było największym debilizmem jaki mógł t zostać zrobiony... koleś nawet się nie kapnął, że ktoś do niego podbiegł , morda tuż przy filarze, czy co to jest - aż się prosiło, by go lekko popchnąć... tak z impetem biegu, by ryjem w to przyjebał...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów