Śliszna jesteś, piękna nawet
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Śliszna jesteś, piękna nawet
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jak jej pachną stopy. Chujwdupeadminowi taki miałem nick ale mi chuj zmienił.
chujmiwdupe napisał/a:
Chujwdupeadminowi taki miałem nick ale mi chuj zmienił.
chujmiwdupe napisał/a:
Szybko zaczynasz kozaczyć, szybciej niż niektórzy moderatorzy tutaj
Kolega pyta o jej instagrama, koles sie mocno napocil aby zadac to trudne pytanie wiec badzcie wyrozumiali i po prostu podajcie namiary bez zbednych komentarzy. Kolega bedzie zapewne wdzieczny.
chujmiwdupe napisał/a:
Chujwdupeadminowi taki miałem nick ale mi chuj zmienił.
Niezły Ci admin numer wyciął panie @obciągacz.
nie wiem, czy w życiu widziałem bardziej seksowną i kobiecą kobietę. wow just wow
chujmiwdupe napisał/a:
Ciekawe jak jej pachną stopy. ch*jwdupeadminowi taki miałem nick ale mi ch*j zmienił.
pol godziny leje z tego,zaraz sie odwodnie
DużyKutas napisał/a:
Kolega pyta o jej instagrama, koles sie mocno napocil aby zadac to trudne pytanie wiec badzcie wyrozumiali i po prostu podajcie namiary bez zbednych komentarzy. Kolega bedzie zapewne wdzieczny.
Mój kolega też pyta
Może na obrotach się nie zna ale mam nadzieję że pale to dobrze opierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów