📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Seb00 a lekcje Sebastianku odrobiłeś ?
Bo jak ojciec wróci do domu, to znów ci wieczorem do wanny wejdzie... za wstawianie na Czcigodnego Sadola tiktokowego fejkowego gówna !
Bo jak ojciec wróci do domu, to znów ci wieczorem do wanny wejdzie... za wstawianie na Czcigodnego Sadola tiktokowego fejkowego gówna !
Oraz jeszcze o W5 dla tych, którzy dali za to piwo... Przecież to nawet na kwejka się nie nadaje.
psotny_fiutek napisał/a:
@Seb00 a lekcje Sebastianku odrobiłeś ?
W sumie to dziwne Ci stary atrakcje fundował w wannie xD
Piękny sport. Debile sami sobie wymierzają kary. Czy można było wymyślić coś lepszego?
obawiam się że ta wstawka nie jest śmieszna, ani sadolowa
Zamiast piwa pusty kufel.
Jeszcze trochę i Sadol cały będzie zawalony SI…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów