📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ksiądz nie wiedział jak się zachować bo na ogół jak pierdoli dzieci to są posłuszne a tu gówniak odpierdala bunt.
Rodzice są oburzeni na chwilę i tak wrócą do kościoła...
Ludzie nigdy się nie nauczą że kościół to jest rynsztok.
Rodzice są oburzeni na chwilę i tak wrócą do kościoła...
Ludzie nigdy się nie nauczą że kościół to jest rynsztok.
Na miejscu ojca w pysk bym przyjebał bez zastanowienia. Jakby mi baba powiedziała później "pójdźmy do kościoła" też by zarobiła....
Może kiedyś ludzie zmądrzeją i przestaną chodzić do kościoła i płaszczyć się przed tymi pedofilami
Prywatnie też lubi dawać małym chłopcom klapsy, po prostu się zapomniał w robocie
pazuzu W Rosji już zmądrzeli w Korei pólnocnej też no i w chinach efekty tego widać gołym okiem postępowy dobrobyt
W Rosji dymają do cerkwi co niedziela jak i Polacy, część idzie, większość ma wyjebane. Co do Chin i Korei. Żeś dał przykłady, może laickie Niemcy, Francja, Norwegia dla kontrastu?
shokobons napisał/a:
pazuzu W Rosji już zmądrzeli w Korei pólnocnej też no i w chinach efekty tego widać gołym okiem postępowy dobrobyt
Ale spójrz na listę najbardziej rozwiniętych krajów świata, wśród nich chrześcijaństwo nie jest najpopularniejsza religią
zajebał bym mu tak że by się złożył do tej kropielnicy czy chuj wie jak ta miska się zwie, a rodzice też upośledzeni patrzą i nic
to i tak gówniak miał szczęście bo jak by był parę miechów starszy to by go wyruchał
Pierdolicie co byście nie zrobili po prostu przestańcie wreszcie chodzić do tego jebanego kościoła
Kurwa, mogłem pomyśleć, żeby wrzucić jak to wczoraj widziałem, nie musiał bym mordy tego klechy śmiecia i drugiego dnia oglądać. Już dość się wczoraj wkurwiłem... Btw: Jak chrzest to od 16 roku życia, gdy dziecko może samo stanowić o swojej religii i tak jak zresztą w chrześcijaństwie powinno być, chrzest niemowlaka to pierdolona herezja zaplutego, ANTYchrześcijańskiego kościoła katolickiego!!!
mały chujek już się zaczął uspokajać, co widać chwilkę potem
ale niech żyje bezstresowe wychowanie i jeszcze jest co na neta wrzucić
taki, niby żart, ale nie do końca
dobra wkurwiony jestem, bo dzisiaj gówniaki małe, z debilnymi rodzicami, którzy ich nie pilnują ucząc od małego odpowiedzialności, rozpierdoliły mi dużo opakowań produktów w pracy
masz rację, do tego bym pewnie nie poszedł, ale jest tyle innych, choćby Franciszkanie, mają wyjątkowe kazania i cholernie fajnie się ich słucha
naprawdę człowiek czeka aby wysłuchać ich mądrych kazań, które nie oceniają, nie piętnują, nie każą, ale pozostawiają tylko tematy do przemyśleń
dla tych którzy przestali myśleć, a tylko indoktrynują również im polecam
ale niech żyje bezstresowe wychowanie i jeszcze jest co na neta wrzucić
taki, niby żart, ale nie do końca
dobra wkurwiony jestem, bo dzisiaj gówniaki małe, z debilnymi rodzicami, którzy ich nie pilnują ucząc od małego odpowiedzialności, rozpierdoliły mi dużo opakowań produktów w pracy
Abraxus napisał/a:
Pierdolicie co byście nie zrobili po prostu przestańcie wreszcie chodzić do tego jebanego kościoła
masz rację, do tego bym pewnie nie poszedł, ale jest tyle innych, choćby Franciszkanie, mają wyjątkowe kazania i cholernie fajnie się ich słucha
naprawdę człowiek czeka aby wysłuchać ich mądrych kazań, które nie oceniają, nie piętnują, nie każą, ale pozostawiają tylko tematy do przemyśleń
dla tych którzy przestali myśleć, a tylko indoktrynują również im polecam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów