i psy obwąchujące dupę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Super! Widzieliście kiedyś psy na smyczy na ślubie? Ja nie ale skoro to takie amerykanskie to powinnismy miec to w Polsce!
Brzydka panna młoda to się nie dziwię, że nawet sabaka ją obszczała, pan młody też jakiś pierdółkowaty... Pewnie w WoWie się poznali
Panna młoda skończyła etap zasranej samotności, teraz zaczyna nowe, ZASZCZANE życie.
Dziadek za panną młodą po lewej bardzo ładnie określił to wydarzenie swoim gestem ->
@up, masz racje.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
kuuurwa jaki anemiczny śmiech ooohaa oooohaa
impreza góba w chuj!
a mała dziewczynka po prawej już wiedziała co będzie się działo pizgała już 2 sekundy wcześniej!. Czy to wszystko ona ustaliła?!. Niech Ginie!!!
impreza góba w chuj!
a mała dziewczynka po prawej już wiedziała co będzie się działo pizgała już 2 sekundy wcześniej!. Czy to wszystko ona ustaliła?!. Niech Ginie!!!
pies wyczuł, że nie była dziewicą to i biel mu nie pasowała
taa ona w 0:03 mówi "nice kutasek" to jej piesek pokazał "nice kutaska" xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów