18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
panar3 2023-11-13, 18:18 39
He he, aż mi się przypomniało:
Miasteczko we wschodniej Polsce, rynek, na rynku sklep mięsny, przełom lat 70/80-tych, co noc na ławce pod sklepem siedziało towarzystwo i komitet kolejkowy żeby "pilnować sprawiedliwego podziału dóbr i porządku kolejkowego" (ja pierdolę, to były pojebane czasy). Sytuacja powtarza się co noc oprócz soboty bo w niedzielę sklep był zamknięty. Na 1 piętrze, w starej, pożydowskiej kamieniczce, mieszkała sobie pewna pani, którą to towarzystwo niemożebnie wkurwiało bo ględzili i nie dawali jej spać. W tamtych czasach (to dla sadolowej gówniarzerii, czyli 95% stanu) nie było niczym dziwnym, że w domu baba trzymała pod łóżkiem nocnik żeby nie latać w nocy szczać do wychodka w podwórku. Otóż, taka sytuacja jak na filmie szanownego CrazyEdka miała i tam miejsce nader często, gdyż wspomniana babka potraktowała parę razy tę społeczną hołotę szczynami przez okno z kurwą ciężką na ustach! Pomogło, bo po paru takich interwencjach towarzysze i towarzyszki przenieśli się na skwerek i baba miała spokój. Dzięki za przypomnienie, aż się wzruszyłem - lata młode mi się przypomniały.
Zgłoś
smc 2023-11-13, 18:29 2
Benzyną oblał, ale nie podpalił...
Zgłoś
Janko 2023-11-13, 19:10
Wyjebać chuja przez okno
Zgłoś
bartek10893 2023-11-13, 21:04
Molotowem kurwe
Zgłoś
alojz 2023-11-13, 21:09 17
Kumpel mi opowiadał, jak jednego razu będąc w Cieszynie na ulicy Głębokiej okrutnie zachciało mu sie nagle srać , mówił, że spadło to na niego jak grom z jasnego nieba. No więc nie miał gdzie, więc wskoczył do pierwszej bramy, nacisnął na dzwonek do drzwi, prosząc właściciela mieszkania aby go wpuścił do łazienki, jednak typ nie wykazał zrozumienia zatrzaskując drzwi przed ściągającym już portki, na co ten wypiął dupsko waląc straszliwą szprycą zaznaczył drzwi od klamki do wycieraczki.
Zgłoś
Jasiek93 2023-11-13, 21:17
Szkoda, że wrzątkiem nie oblał
Zgłoś
Baronessa 2023-11-13, 21:18 4
alojz napisał/a:

Kumpel mi opowiadał, jak jednego razu będąc w Cieszynie na ulicy Głębokiej okrutnie zachciało mu sie nagle srać , mówił, że spadło to na niego jak grom z jasnego nieba. No więc nie miał gdzie, więc wskoczył do pierwszej bramy, nacisnął na dzwonek do drzwi, prosząc właściciela mieszkania aby go wpuścił do łazienki, jednak typ nie wykazał zrozumienia zatrzaskując drzwi przed ściągającym już portki, na co ten wypiął dupsko waląc straszliwą szprycą zaznaczył drzwi od klamki do wycieraczki.

Cool story, bro. Ja bym otworzył drzwi w momencie, kiedy delikwent wypinał kapsko i srał i takiego kopa mu wypierdolił na zasraną dziure, że wyjebał by z bani okno na klatce schodowej pół piętra niżej i wyleciał by na dwór.
Zgłoś
brylski11 2023-11-13, 21:48 1
panar3 napisał/a:

He he, aż mi się przypomniało:
Miasteczko we wschodniej Polsce, rynek, na rynku sklep mięsny, przełom lat 70/80-tych, co noc na ławce pod sklepem siedziało towarzystwo i komitet kolejkowy żeby "pilnować sprawiedliwego podziału dóbr i porządku kolejkowego" (ja pierdolę, to były pojebane czasy). Sytuacja powtarza się co noc oprócz soboty bo w niedzielę sklep był zamknięty. Na 1 piętrze, w starej, pożydowskiej kamieniczce, mieszkała sobie pewna pani, którą to towarzystwo niemożebnie wkurwiało bo ględzili i nie dawali jej spać. W tamtych czasach (to dla sadolowej gówniarzerii, czyli 95% stanu) nie było niczym dziwnym, że w domu baba trzymała pod łóżkiem nocnik żeby nie latać w nocy szczać do wychodka w podwórku. Otóż, taka sytuacja jak na filmie szanownego CrazyEdka miała i tam miejsce nader często, gdyż wspomniana babka potraktowała parę razy tę społeczną hołotę szczynami przez okno z kurwą ciężką na ustach! Pomogło, bo po paru takich interwencjach towarzysze i towarzyszki przenieśli się na skwerek i baba miała spokój. Dzięki za przypomnienie, aż się wzruszyłem - lata młode mi się przypomniały.

Dycha ze Spółdzielczości Pracy w Lublinie?
Zgłoś
Otu 2023-11-13, 23:57
Jeszcze powinien krzyknąć coś w stylu, spuść wodę xd
Zgłoś
~REsadER 2023-11-14, 8:43
Otu napisał/a:

Jeszcze powinien krzyknąć coś w stylu, spuść wodę xd

umyj ręce
Zgłoś
wombatyea 2023-11-14, 14:06 1
chłop poszedł się odlać w kącie żeby nie świecić chujem na środku ulicy/parku to go jeszcze wodą oblali....
Zgłoś
achimos1985 2023-11-17, 15:27
Najlepsze, że skurwiel sam rzuca pety przez okno, taki prawilny wielki chuj...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem