Czwarta patriotyczna kompilacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czekamy, aż Loaloa i inni lewaccy czerwoni spierdoleusze zaczną udzielać się w temacie
hfbnmiuytp napisał/a:
Czekamy, aż Loaloa i inni lewaccy czerwoni spierdoleusze zaczną udzielać się w temacie
Ubiegłeś Mnie tym komentarzem.
W takim razie bukuję bilet na walkę:
Lewica Vs. Prawica
Tylko popcorn trochę drogi na trybunach ale przyniosę Swój.
>>Kliknij! <<
Nie budźmy się w sieci.. trzeba iść na wybory!
Zaraz się odezwą brodaci i zakolczykowani komuniści z Razem, bankierzy i korporacjusze z Pseudoczesnej oraz jakiś fachowiec z PO. Ogólnie to chyba są 2 ugrupowania w każdym okręgu które niczego nie obiecują i niczego nie dają, które mówią że niczego nie musimy a chcemy etc... cała reszta łącznie z USrAelskim PiSem nic nie zrobi...
Na halloween przebiorę się za Kwaśniewskiego, ubiorę czapkę z sierpem i młotem i zaleje się w cztery dupy.
Ogólnie z 4 części moim subiektywnym zdaniem 3 jest najlepsza (chyba najbardziej gra na emocjach) ale liczy się przekaz.
Ku*** wchodzę na sadola żeby odpocząć od wszechobecnego pierdolen** o polityce a tu to....
Mam nadzieję, że po tych głupich wyborach przestaniecie w końcu pierdolić głupoty o polityce i zaczniecie wrzucać śmieszne rzeczy.
Co to za faszystowskie brednie
@pedroSJ
I proszę państwa właśnie pojawił sie pierwszy lewak, czekamy na kolejnych.
I proszę państwa właśnie pojawił sie pierwszy lewak, czekamy na kolejnych.
meil1 napisał/a:
Chcecie zmiany ? Macie wybór: KORWIN, KUKIZ, STONOGA !
Stonoga to debil, nawet nie chce mi się komentować to co wrzucił na FB jako zdjęcie w tle, Kukiz to taki Wałęsa2.0, a Korwin to człek który nie uznaje kompromisów i co 4 lata zapomina do jakiej partii należy.
Braun gdyby nie był takim katopojebem byłby dobrą partią. Tak samo jak Marian Kowalski jeśli odciąłby się od kiboli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów