📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
powinni cwiczyc na hard trucku
Makarov napisał/a:
Przejdź się poboczem koło każdej większej trasy i powiedz z ręką na sercu czy nie wykurwisz się o parę butelek ze szczynami.Jutub idiotą to jesteś ty i tylko ty lejesz do butelki. Jestem kierowcą "tira" i nic z tego co napisałeś nie jest prawdą.
Pewnie GPS mu pokazywał że ma jechać prosto.
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Nie należy używać CAPS LOCKa
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=116281Twój post:
Temat: "Obudź się!"
Autopilot się spierdolił. Nie było TERRAIN AHEAD i PULL RIGHT ...
kurwa głąbie... to się tak pisze i podaje w literaturze a nie z używaniem CapsLocka wyskakujesz i posty usuwasz. Duża litera to od razu wyjebać post. Do szkoły!
Cytat:
Szczać mu się pewno zachciało a idioci z TIRów nie staną się wylać tylko do butelek leją bo muszą być kilometry. Kilometry ! WIĘCEJ KILOMETRÓW !
Czemu trgo nie usunąłeś? Służbisto nieświatły?
Nie ma to jak nazywać auta, albo co lepsze kieowców, od nazwy konwencji celnej w transporcie międzynarodowym. Kurwa, TIR to jest umowa międzynarodowa stanowiąca o nie przeprowadzaniu kontroli celnej na granicach pośrednich.
Szacun dla czarnego, ładny manewr...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów